2777
2789
کی ساخته؟عجب نمیبینی پدر و برادرش چی میگن؟؟؟؟؟؟؟شمارو میگم مگه

به نظرم اونا تازه داغ دیدن آدم تازه داغ دیده میتونه هر حرفی بگه مگر اینکه به بلوغ روانی رسیده باشه 

وقتی قتلی اتفاق نیافتاده ‌و ثابت نشده اصلا نباید اعدام هم انجام میشد

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکه تکه شده یا شاید به طرز وحشتناک تزی به قتل رسیده باشه  فقط ویدیو از بردن ساک پخش شده نه ماب ...

دقیقا چون اون ویدئو ها بوده و دلشون به پول پدر مادر و نبود جسد و خریدن فضای مجازی خوش بود اینجوری گفتن که توحکم تخفیف بخوره و زنده بمونه وگرنه بلایی خیلی وحشتناک تر سرش آوردن 

هشت سال این همه کاراگاه و قاضی عقلشون ناقص بوده فقط نی نی سایتی ها پر از اطلاعات و حدس و گمانن

تازه میگه اونام نمی‌فهمن هیچی قتل هم اتفاق نیفتاده کم کم به درجه ای از عرفان میرسه میگه پدرمادر غزاله اعدام کنین😐😐😐😐اون همه قاضی وکیلم رشوه گرفتن بیکار بودن بگن قتل انجام شده 😂😂😂

نه عزیزم قشنگ دیدت رو باز کن من نمیگم حق داشت میگم هر دو طرف مقصرند در ثانی اصلا معلومم نیست واقعا ق ...

من به فرض دوست فرزند شما که پسر مثلا هست باشم 

بیام خونه 

پسرت منو بکشه 

حالا یا تیکه تیکه کنه 

یا هرکاری 

بعدش مادر من التماس پسرت کنه تورو خدا بگو چیکارش کردی اعدام نمیشی 

خفه خون بگیره 

بعدشم 

پسر و دختر اکه هم دوست باشه میتونن برن خونه 

بازی کنند 

کیک درست کنن 

هزارتا کار دیگه 

حرف شما مثل این میمونه به یه دختر تجاوز بشه و بعد بگید تقصیر خود دختر بوده به خاطر پوشش نامناسب 

پوشش چی داشته مانتو و شلوار و شال 

اینو بفهمید که خونه کسی رفتن نشانه حمله قتل تجاوز یا هر کوفت و زهرمار دیکه ای نیست 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید
میگن فیلم دوربینا هست که با چمدون میره بیرون پسره 

یعنی یه دختر ۱۷ ساله ایقد سبکه. که پسر با یه دست خیلی ریلکس بزنه بیرون یا دوربینا خونی نشون میدن اخه خون بدن هم درنیاورده بنوشه حداقل دوتا خون چکه میکنه و اینه واقعا تو نیم متر جا نمیشه یه دختر ۱و خوردع ای جا داد

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
به نظرم اونا تازه داغ دیدن آدم تازه داغ دیده میتونه هر حرفی بگه مگر اینکه به بلوغ روانی رسیده باشه&n ...

پدر و مادر غزاله هم داغ دیدن کی انقدر وقیح بودن؟اعلامیه ارمان رو دیدی واقعا پشمای ادم میریزه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
پدر و مادر غزاله هم داغ دیدن کی انقدر وقیح بودن؟اعلامیه ارمان رو دیدی واقعا پشمای ادم میریزه

چی بوده مگه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
اصلا قهرمان نساختن کی ساخته؟ چرا وقتی میگیم ماجرا مشکوکه فکر میکنید طرف قاتلین نه اصلا اینطور نیست

همین که میان چرت و پرت میگن که غزاله زنده اس و دل اون مادر صد هزاربار میلرزه 

همینکه به خانواده ی دختره چرت و پرت میگن و فحاشی میکنن ارزشی برای جون اون دختر قائل نمیشن و تنها بی گناه پرونده میشه قاتل سنگدل و پدرمادر بی ادبش میشه قهرمان سازی 

من به فرض دوست فرزند شما که پسر مثلا هست باشم  بیام خونه  پسرت منو بکشه  حال ...

ای بابا 

ببخش من از اون منظری که نگاه میکنم شما نمیکنید و شما هم از منظری که نگاه میکنید من نمیتونم ببینم کی اینجا حرف پوشش زد آخه عزیز من ول کن بیخیال 

پس چطور پداریی که بچه شون رو می کشن رو آزاد میکنن اونا که از همه وحشی تر هستن و انسانیت ندارن چون جگ ...

مگه من میگم پر از ایراد نیست بله من الان پدرم منو بکشه آزاد میشه چون پدر منه 

بله ولی در هر صورت به نظرم اعدام این فرد چیزی نبود که بخواد قلب اذهان عمومی رو به درد بساره

یعنی یه دختر ۱۷ ساله ایقد سبکه. که پسر با یه دست خیلی ریلکس بزنه بیرون یا دوربینا خونی نشون میدن اخه ...

همینش مشکوکه خب اینا میگن شاید زنده بوده ولی اون خیلی بدتر به قتل رسونده اش حتی ممکنه گوشتش رو چرخ کردده باشن ریخته باشن فاضلاب فقط استخوناشو دور ریخته باشن از این خانواده بعید نیست اصلااااااا

چی بوده مگه

با افتخار رفت

و عمرش با عزت و تاثیر گذار بود،اسوه متانت و...درحالی ک این پسر خودش اعتراف کرده بود غزاله رو کشته ،تاثیر گذار اونجا بود ک غزاله رو کشت؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ای بابا  ببخش من از اون منظری که نگاه میکنم شما نمیکنید و شما هم از منظری که نگاه میکنید من نم ...

من دارم با مثال خدمت شما توضیح میدم 

شما داری میگی بخشی از قتل تقصیر دختر بوده 

کدوم دختری دوست داره به قتل برسه 

شما هم داری ماست مالی می‌کنی دقیقا مثل همون تجاوز که میگم تقصیر دختره 

عزیز من کمی از دید من هم نگاه کن متوجه میشی 

همینش مشکوکه خب اینا میگن شاید زنده بوده ولی اون خیلی بدتر به قتل رسونده اش حتی ممکنه گوشتش رو چرخ ک ...

فکنم فیلم ترسناک زیاد دیدی اخه این دیگه از کجا اومد برگای بابک خرمدین فرخورد😐💔💔💔💔