2777
2789
خب باز نگفتی این چرت ها چین فقط ی چیز کلی میگی فمینیسم یک جریانه و فمینیست کسیه ک از این جریان حمای ...

همون ازدواج همون که میگن مرد برده اس میگن چون زن زودتر ار..سم میشه پس بهتره و خیلی چیزای دیگه که یادم نیست

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
همون ازدواج همون که میگن مرد برده اس میگن چون زن زودتر ار..سم میشه پس بهتره و خیلی چیزای دیگه که یاد ...

اخه من تاحالا اینارو نشنیدم

کی میگه مرد برده زنه اخه اینا هیچکدوم گفته نشده

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من تاحالا اینارو نشنیدم کی میگه مرد برده زنه اخه اینا هیچکدوم گفته نشده

این هیچی باقیش

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

پسره خاتواده خیلی مغرور و خود شیفته ای داره.....به حای دلجویی خیلی بد با خانواده مقتول برخورد کردند...الان هم بعد از اعدام شروع کردن تو اینستا به هتک حرمت و کلی تهنت و توهین به اون دختر ....پشت سر مرده به راحتی حرف مبزنن و تهمت میزنن....وقتی به حرف هاشون گوش کنی...علت اینکه خانواده مقتول رضایت ندادن کاملا مشخصه....

پسره خاتواده خیلی مغرور و خود شیفته ای داره.....به حای دلجویی خیلی بد با خانواده مقتول برخورد کردند. ...

دقیقا

حتی اگه رضایت میدادن این خانواده به جای سپاس گزاری میگفتن از ترسشون رضایت دادن یا حرفای این چنینی 

شاد هستم  بامشاد 😐 
اکه قضیه ساختگی باشه من باشم یکی یه گلوله ته مخ مامان بابای غزاله خالی‌میکنم

وای نگو عزیزم ..مادره و پدره داغون شدن تو این هشت سال مادره التماس میکرد حداقل جای جنازه رو بگه ‌...مگه عقل ندران که دختره زنده شونو بخان بگن به قتل رسیده ...پسره کشته انداخت سطل زباله از اونجام احتمالا قاطی زباله ها رفت ...😔😔😔😔

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
با افتخار رفت و عمرش با عزت و تاثیر گذار بود،اسوه متانت و...درحالی ک این پسر خودش اعتراف کرده بود غ ...

واقعا ناراحت شدم وقتی خوندم 😭😭😭یعنی قتل و کشتن یه آدم اینقدر بی اهمیت میشه که با افتخارو با متانت مینویسن ..به هر حال چه از روی نادونی یاا عصابنیت حالا هرچی یکی این وسط کشته شده ...اگه اینا از مرگ پسرشون ناراحت شدن و سوختن پس پدر و مادره غزاله چی بگن که گلشون پر پر شدو حتی جنازه اش معلوم نیست چه بلایی سرش اومده😔😔

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲
اون لایوه چی سد

راجع به یه موضوع دیگه بود حالا نمیدونم چرا گفته بود راجع به آرمان شاید منظورش این بود من هرکی و بخوام پیدا میکنم حتی غزاله!! 

چند وقت پیش تو برنامه محاکات یه خانومی و اورده بودن که شوهرش بدون هیچ مشکل قبلی دخترشو دزدیده بود از ایران برده بود سه سال بود از دخترش بی خبر بود مریم عباسی پیداش کرده بود با اون خانوم لایو داشت و بهش خبر داد که دخترتو پیدا کردم راجع به همینا بود

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
این هشت یار بیشتر حکم وحشت بوده چون شرط بخشیدنش گفتن مکان جسد بوده خانواده ارمان با این همه قدرت که ...

همون 7-8 سال پیشم موبایل دست همه بود دوبی دیدنش، سیستان دیدنش ولی هیچکی فیلم و عکسی ازش نگرفته.

حالا که دیوار دروغ بلنده شایدم آرمان اصلا اعدام نشده فرستادنش خارج!!!!!!!!!!