2777
2789
اصلا چطور ممکنه یه جنازه تو تهران گم بشه  تو چمدان باشه کنار زباله دونی خیلیا کنجکاو میشن که بب ...

موافقم جنایی پسر اون مردی که خودش بچه شو کشته بود همینطوری انداخته بود کیسه زباله چطور اون پیدا شد این نشد؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ارمان نباید میکشت غزاله رو  ، والا ک پدر و برادر ارمان خیلی وقیحن

قربون اون دهنت توهم کلیپ برادرش رو دیدی ؟؟؟؟ انگار که یه گوسفند رو کشتن به جای یه دختر و هیچ حقی به خانواده ی دختره نمیدن و فقط دنبال مدرک تقلبی و چرت و پرت گفتن راجب اونا تو فضای مجازی هستن حالا که ارمان اعدام شده طوری راجبش حرف میزنن انگار یه موجود بی گناه هست که فقط یه گوسفند رو کرده تو چمدون و انداخته تو سطل زباله انگار نه انگار تنها بچه ی یه خانواده رو کشته

اخه چه دلیلی داره بخوان یک بیگناه اعدام کنن. پدر و مادرش بنظرم از ترس حرفای مردم رفتن چون اینجا دیگه ...

تاحالا زیاد اتفاق افتاده بیگناه اعدام بشه

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

به نظر من دختره زنده هست

پسره هم تو شرایط انفرادی و شکنجه اعتراف کرد

نظر شخصی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
تهمت نزن انقدر برادر آرمان بهشون تهمت زد پدرش اذیتشون کرد رفتن تا راحت باشن جالبه چه قشنگ مثل قاضی ...

دقیقا،این پدر ارمان چقدر وقیحه

لایوشو ندیدم ولی پیج ب ندرت حرفاشو گذاشته بود،میگف ب ی دختری هم تجاوز شده بود و ب قتل رسیده بود پدرش طرفو بخشید چون اعتقاد داشت تقصیر دختر منم بوده،حساب کن ادم چقدر باید وقیح باشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یعنی چی؟یعنی شما رفتی خونه ی نفر حق دارن بکشنت؟؟عجب

نه عزیزم قشنگ دیدت رو باز کن من نمیگم حق داشت میگم هر دو طرف مقصرند در ثانی اصلا معلومم نیست واقعا قتلی اتفاق افتاده باشه

توهم خودتو بزار جای مادر ارمان

مادر آرمان اگر پسرش اینکارو نکرده بود الان داغ پسرش رو نداشت 

من خودم می‌خوام وکیل بشم و دراینده شاید کلی از اینارو شاهد باشم 

پسرش اول و آخر اینکارو کرده بود و تاوانش رو داد 

من کلا با اعدام مخالف هستم می‌تونه حبس ابد جایگزین بشه ولی اگه ما بخوایم همه رو آزاد کنیم و رضایت بدیم دنیا میشه پر از آدمهایی که این چنینی هستن 

با یک عصبانیت آرزو های دو خانواده نابود میشه 

ولی نمیشه اینقدر راحت گفت خودتو بذار جای این و اون 

ولی خب اینقدر راحت نیست یه مادر چشم پوشی کنه رو قتل فجیع دخترش و جسدش هم پیدا نکنه بعدش هم هست سال التماس کنه و کسی پاسخش رو نده 

اینکه دخترش رو از دست بده هم داغ سختیه و اگه برای کسی پیش بیاد که امیدوارم پیش نیاد نمیشه قضاوت کرد و گفت میتونستم ببخشه 

من اگر جای مادر غزاله بودم هم نمیتونستم بگذرم 

حداقل الان خانواده آرمان سنگ قبری برای تسلی دارن ولی مادر غزاله چی؟ 

بله گفتن برای وارد شدن به خانه یک پسر به معنای برقراری رابطه و نیست 

رفتن خارج و مهاجرت کردند برای تسلی روحشون و دلیل دیگری نیست 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید
تاحالا زیاد اتفاق افتاده بیگناه اعدام بشه

نه از لحاظ قانون رو نمیگم پدر و مادر غزاله رو میگم یعنی مگه چه دشمنی با آرمان داشتن که بدونن دخترشون زندست بعد آرمان رو قصاص کنن

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دقیقا،این پدر ارمان چقدر وقیحه لایوشو ندیدم ولی پیج ب ندرت حرفاشو گذاشته بود،میگف ب ی دختری هم تجاو ...

جالبه که چرت و پرت گفتن علیه اون خانواده تو فضای مجازی هم از اول  همین خانواده ی قاتل شروع کردن و تاالانم دست بردار نیستن 

قربون اون دهنت توهم کلیپ برادرش رو دیدی ؟؟؟؟ انگار که یه گوسفند رو کشتن به جای یه دختر و هیچ حقی به ...

ببین کم کم دارن کاری میکنن ک تمام مخالفین اعدام بشن موافق اعدام

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
آره والا بیشتر شبیه فیلم هندیه که ۸ بار پسر رو بردن برای اعدام به دلایل نامشخص برگرداندن و کلا باید ...

این هشت یار بیشتر حکم وحشت بوده چون شرط بخشیدنش گفتن مکان جسد بوده

خانواده ارمان با این همه قدرت که این همه سلبریتی رو بسیح کردن برای طلب بخشش به نظرتون اگر واقعا ارمان بیگناه بوده چرا نتونستن ثابت کنن؟ 

در رابطه با قضیه دبی برام واقعا جالبه چطور یک شخص غریبه که فقط یه عکس از یه دختر مال 8سال پیش که برای دوران بلوغش هم بوده رو دیده اون دختر تو جمعیت و از اون فاصله تشخیص داده؟!! 

خانواده ارمان با این همه پول و قدرت با این کاراشون الان نشون میدن ذره ای شخصیت و اصالت ندارن شاید علت لج کردن خانواده غزاله همین بوده

کاش میبخشیدن:)

آرمان فقط یک بار اعدام نشد.... بار ها که میرفت پای دار اعدام میشد روحش:)

بعد از ۸ سال یجوریه واقعا...

ی نوجوون بوده به هرحال و البته حتی پای دار هم اعترافش یکی بوده که جسد رو پرت کردن سطل زباله...

خانواده غزاله قطعا حق داشتنا، و من منکر نمیشم ولی خب... دلم می‌خواست ببخشن:)

هر چند جای کسی نیستم...

فعلا...😇👋🏻
دقیقا،این پدر ارمان چقدر وقیحه لایوشو ندیدم ولی پیج ب ندرت حرفاشو گذاشته بود،میگف ب ی دختری هم تجاو ...

تو این پرونده جای مقتول و قاتل عوض شد

این سلبیریتی ها هم که کاسه داغ تر از آش شدن

پرونده ای که به هیچ کس ربط نداشت همه توش نظر دادن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
موافقم جنایی پسر اون مردی که خودش بچه شو کشته بود همینطوری انداخته بود کیسه زباله چطور اون پیدا شد ا ...

اره  بعد  لباساش چی شدن گوشیش کجاست 

جمجمه و استخوان که تا سالها می مونه 

منم میگم دختره زنده س