2777
2789
همین که میان چرت و پرت میگن که غزاله زنده اس و دل اون مادر صد هزاربار میلرزه  همینکه به خانواد ...

نمی دونم واقعا قضاوت خیلی سخته خیلی و برای هر دو خانواده سخت اما واقعیتش من از این حیث گذاشتم پستو که ماجرا شفاف نیست یه جورایی و این به معنی طرفداری از قاتل نیست ابدا یا اینکه حقی ضایع و یا نادیده گرفته شه

با افتخار رفت و عمرش با عزت و تاثیر گذار بود،اسوه متانت و...درحالی ک این پسر خودش اعتراف کرده بود غ ...

تو کف اون قسمت تاثیر گذارشم بدبخت همش تو زندون بود

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایتا بنظرم حق داشتن از ایران برن اینجا ملی آدم بسیج شده بودن رضایت بگیرن اما جوری  رفتار کردن که انگار اعدام اون پسر جنایته اما مرگ غزاله یه اتفاق ساده. خانواده غزاله حس میکردن حق بچه‌شون داره پایمال میشه به بچه شون داره بیحرمتی میشه وقتی مادرش بعد اعدام گفت باری از روی دوشمون برداشته شد بنظرم این حسش واقعی بود الانم با این وضع جامعه وقتی شرایط داشتن کار خوبی کردن رفتن که حداقل دوران میانسالی و پیری رو با خاطرات بچه شون با آرامش سپری کنن 

جواد هاشمی توی مراسم خاکسپاری میگفت امروز مرگ بخشش و فلان و بهمانه . این آقای سر اعدام ریحانه جباری و نوید و خیلی های دیگه لال بود؟ 

با افتخار رفت و عمرش با عزت و تاثیر گذار بود،اسوه متانت و...درحالی ک این پسر خودش اعتراف کرده بود غ ...

روز ها  انفرادی زیر شکنجه معلومه هر کسی هم باشه به همه چی اعتراف میکنه این اعتراف بی ارزش هست

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
همین که میان چرت و پرت میگن که غزاله زنده اس و دل اون مادر صد هزاربار میلرزه  همینکه به خانواد ...

مگه الکیه بابا  اینا هم هندیش کردن 

مگه خانواده مسخره آن که هشت سال برن این دادگاه اون دادگاه .در ثانی مادرش و پدرش اینقدر سنگدل نیستن گفتن بگو جسد کجاست می‌بخشیم نگفت 

اینقدر پلیس ایران دیگه مسخره نیست که نتونه هویت واقعی یه آدم رو پیدا کنه 

همش چرت و پرته و فقط باعث آزار روح خانواده غزاله میشه 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید
من دارم با مثال خدمت شما توضیح میدم  شما داری میگی بخشی از قتل تقصیر دختر بوده  کدوم دخت ...

من با توجه به بحران سنی دو نوجوان مثالهای شما رو نمیتونم بپذیرم بله شاید دو تا آدم عاقل و بالغ برن خونه برای کیک پختن ولی در اون سن بحران این مثالها به ذهنم نا مانوسه شما دارید رفتار بالغانه رو توضیح میدید و من اینا رو نابالغ میبینم

فکنم فیلم ترسناک زیاد دیدی اخه این دیگه از کجا اومد برگای بابک خرمدین فرخورد😐💔💔💔💔

عزیزم میشه بگی پس چرا اعتراف کرده کشتمش و انداختمش سطل زباله؟ینی مثلا ارمان داشته بازی میکرده یا شوخی میکرده با قاضی و این همه وکیل و ؟...وکیل ها ب مغزشون نرسیده ارمان چجوری با یک دست دخترو انداخته سطل زباله؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
فکنم فیلم ترسناک زیاد دیدی اخه این دیگه از کجا اومد برگای بابک خرمدین فرخورد😐💔💔💔💔

جدی میگم مثلا میرفتن اسید میخریدن خب ردشونو میزدن بلاخره از محل خرید 

جنازه رو میبردن بیرون جایی دفن کنن دوربیانا فیلم میگرفتن 

تنها راهش همینه بدون اینقدر وحشتناک بوده که تا لحظه ی آخرم نتونست اقرار کنه

آره منم قضیه دبی رو نمیتونم قبول کنم با عقل جور در نمیاد 

این رو هم درنظر بگیرید که یه پسر 18ساله به تنهایی نمیتونسته دختر19ساله رو جا بده تو چمدون و از خونه ببره بیرون و بزاره کنار سطل اشغال به احتمال زیاد جسد طور دیگه ای ناپدید شده و بعد از این همه سال و همراهی بخشی از جامعه با بخشش ارمان اگر اعتراف واقعی رو میکرد و طریقه ناپدید شدن جسد رو میگفت که به احتمال زیاد وحشیانه هم بوده این همراهی اکثریت رو از دست میداد و خانواده غزاله رضایت نمیدادن

درکل حقایق این پرونده بعد8سال گفته نشد و به این علت شاید ذهن اکثریت رو مشغول کرده ولی به نظرم 90درصد ارمان قاتل بوده

مگه الکیه بابا  اینا هم هندیش کردن  مگه خانواده مسخره آن که هشت سال برن این دادگاه اون دا ...

اصلا اینقدر خر هستن که بیان نصف دیه ی یه مرد رو بدن که اون قاتل اعدام بشه؟؟؟؟؟ خب دیه ی زن نصف مرده باید برا اعدام اون قاتل نصف دیگه ی دیه رو هم خودشون میدادن 

من با توجه به بحران سنی دو نوجوان مثالهای شما رو نمیتونم بپذیرم بله شاید دو تا آدم عاقل و بالغ برن خ ...

میگید بالغ هستید ولی وقتی من میگم بمنظورم اینه که هرکاری میتونن بکنن نه فقط تا اسم خونه میاد یاد رابطه جنسی بیوفتن 

معنی مثال رو هم متوجه نمیشید ‍‍

خدمتتون مثال از ماست مالی گفتم اما متوجه نشدید سرکار خانم بالغ  

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید
روز ها  انفرادی زیر شکنجه معلومه هر کسی هم باشه به همه چی اعتراف میکنه این اعتراف بی ارزش هست

نخیر گل متهم قتلو شکنجه نمیکنن ک، بعدم همون اوایل ک هنوز وکیل نداشته اعتراف کرده بعد ک وکیل میگیرن میزنه زیر حرفاش ،عجیب نیست؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نهایتا بنظرم حق داشتن از ایران برن اینجا ملی آدم بسیج شده بودن رضایت بگیرن اما جوری  رفتار ...

خوب برن حق دارن هم برن خواستن برن یکم خوشگذرونی ولی خب انگاری رفتن دبی که بد به حاشیه ها دامن زده از قبل چندنفری گفته بودن غزاله رو تو دبی دیدن بعد از مرگ ارمان هم زرتی برن دبی دیگه خر بیار باقالی بار کن

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید