اینکه یه پسر ۱۷ ساله بالاتر از قاتل حرفه ای یه نفرو بکشه و بعد ۸ سال پلیس نتونه یه بچه ۱۷ ساله رو به حرف بیاره که با جنازه چیکار کردی واقعا عجیبه و اینکه یهو بعد از اعدام میرن خارج باز عجیبه نمیدونم قبول کردن این ماجرای ساختگی دور از ذهنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربون اون دهنت توهم کلیپ برادرش رو دیدی ؟؟؟؟ انگار که یه گوسفند رو کشتن به جای یه دختر و هیچ حقی به ...
اخه منطقی نیست حتی اگه گوشت غزاله هم کباب میکرد میخورد تهش دوتا استخون میموند میفهمیدن تو چمدون باشع اولا جا نمیشه مثلا بگیم جا شد تیکه تیکه اش کرد گذاشت پیش اشغالا یعنی هیچکس از اونجا رد نشد خون پیش چمدون ندید مامورا شهرداری هم موقعه خالی کرد متوجه سنگینیش نشدن
باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید
نه عزیزم قشنگ دیدت رو باز کن من نمیگم حق داشت میگم هر دو طرف مقصرند در ثانی اصلا معلومم نیست واقعا ق ...
مقصر چی،اصلا شما چی رو داری با چی مقایسه میکنی
فرض کن ی راننده چراغ قرمزو رد کنه پلیس ی گلوله بزنه تو سر اون طرف بعد من بیام بگم هر دو مقصرن،طبیعیه؟
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من دلم میخواست پسره بخشیده بشه اما خانواده غزاله هم حق داشتن عزیزشون رو کشتن و حتی قبری ندارن که برن بالاسرش از طرفی فشار اجتماعی ایجاد کردن که بنظرم باعث شد خانواده غزاله مصمم تر بشن چون احساس کردن حقشون داره نادیده گرفته میشه الانم دارن جوری در مورد پسره حرف میزنن انگار شهید شده ازش دارن اسطوره میسازن
تو این پرونده جای مقتول و قاتل عوض شد این سلبیریتی ها هم که کاسه داغ تر از آش شدن پرونده ای که به ...
حالا هم ی قهرمان ساختن از ارمان،خدا رحمتش کنه روحش شاد ولی قهرمان نبود دیگه،ی جوری مدح و ستایشش میکنن انگار یکی از شهداست
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اصلا قهرمان نساختن کی ساخته؟ چرا وقتی میگیم ماجرا مشکوکه فکر میکنید طرف قاتلین نه اصلا اینطور نیست
کی ساخته؟عجب
نمیبینی پدر و برادرش چی میگن؟؟؟؟؟؟؟شمارو میگم مگه