2777
2789
عنوان

خانما هدف از این سیاست چیه؟

57 بازدید | 2 پست

طرف از شوهرم پول گرفته بود همسایه شوهرمه.....۵ ماه مارو معطل کرد با این ک شوهرم چند بار خواسته بود نمیداد....بعد من رفتم گفتم فلانی پولمونو بده ک روز اول گف فردا میدم نداد....روز بعد رفتم گفت شب میدم نداد....شب شوهرم زنگ زد جواب نداد اس ام اس داد مگه گشنه این پولی فلان خیلیییی ناراحت شدم خواستم جوابشو بنویسم چیزی ننوشتم صبحش رفتم با اخم تخم بع شوهرم رفت گرفت پولو‌‌‌‌.‌.....الانم یجور رفتار میکنه انگار هیچی نشده من رو مو میگیرم اونور سلام اینا نمیدم طرف برمیگرده سلام میکنه تحویل میگیره  این بشر چرا از رو نمیره؟ اون روز شلنگ گرفته ماشین شوهرمو میشوره

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
خب بهش پیام میدادی تو که گشنه نیستی چرا پول رو نمیدی

گفتم تو اس ام اس رو مون بهم وامیشه ....ب شوهرم اس داده بودا عوضی

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.