بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ضربه نخورده؟یا مثلا چند روز قبل زمین خورده باشه و الان دردش نشون میده
نمیدونم،اگرم خورده من ندیدم.
آخه میدونی دوهفته پیش دقیقا همین نقطه ای که امروز درد میگرفت گفت درد میکنه ولی در حد گریه و داد و فریاد نبود ،با حوله گرمکردم خوب شد.الان باز بعد دوهفته همون نقطه درد گرفت و شدید
نمیدونم،اگرم خورده من ندیدم. آخه میدونی دوهفته پیش دقیقا همین نقطه ای که امروز درد میگرفت گفت درد ...
نگران نباش زانوی داداش کوچیکه منم درد می کرد و طفلی گریه می کرد حتی راه هم نمی رفت کلی بررسی کردن همه چیش سالم بود دکتر گفت می تونه به خاطر رشدش هم باشه یکمی هم کم خونی داشت که واسه اونم آهن دادن بعدش خوب شد
سه سال پیش یادمه یه نوع ویروس اومده بود سرماخوردگی عفونتی بود دخترم دوسالش بود گوشش به شدت عفونت کرده بود بهخاطر سرماخوردگی بردیمش دکتر یه دختر 7، 8ساله رو ویلچر آوردن دکتره گفت عفونت زده به زانوش
پسر منم از ۲۲ ماهگی درد پاش شروع شد بعضی وقت ها شب بیدار میشد و داد و بیداد میکرد دوباره میخوایید صبح باز میگفت پاش درد نمیکنه چون رشد قدیش خوبه ما فکر کردیم بخاطر درد رشد هس چون همون ۲۲ ماهگی بردیم مغز و اعصاب گفت سالمه فقط گرفتگی مفاصل داره چون زیاد راه رفته بود
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.