2777
2789
عنوان

جابه جایی رگ های قلب جنینTGA

6525 بازدید | 53 پست

امروز تو سونو آنومالی25هفته یهو دکتر شک کرد گفت قلب جنین مشکل داره،رگ های عروقی جابه جا شده،بعد از به دنیا اومدن عمل سنگینی باید بشه اونم ۵۰درصد احتمال داره بمونه،کسی بوده با این مشکل بچش به دنیا اومده باشه،امیدی هست😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم Tof  داره عملشم خیلی  سنگینه

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
وای بمیرم  انشالله ک اشتباه کرده باشه  ی دوتا سونو خوب دیگ هم برو  اگه واقعا درست ...

هم سونو کردم ،هم اکو قلب جنین رفتم،هردو تایید کردن،گفتن به محض بدنیا اومدن باید بره عمل قلب باز بشه،شایدم دووم نیاره،اولین بار این مشکل و شنیدم و دیدم،نمیخوام بچه طفلک عذاب بکشه😞

یکی از آشنایان دخترش مادر زادی مشکل قلبی داشت نیاز به حراجی داشت اما ایران امکانش نبود  باید میرفت خارج  هزینش هم سر به فلک میزد امکانش رو نداشتن  یه بار دیدمش ۲ یا ۳ ساله بود به حدی ضعیف بود طفلک 

نمیدونم چی شد آخر

امیدت بخدا باشه گلم دکترا تا حالا دختر منو دوبار جواب کردن یبار گفتن بچت تو۶ ماهگیش گفتن دور ازجونش میمیره یبارم سه سالگیش فعلا ک سه سالو نیمشه شکر خدا هیچیش نشده بااینکه ن دارو مصرف میکنه و نه هنوز عملی انجام دادیم توکل کن بخدا 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
امیدت بخدا باشه گلم دکترا تا حالا منو دوبار جواب کردن یبار گفتن بچت تو۶ ماهگیش گفتن دور ازجونش میمیر ...

خیلی سخته،الان که تکون میخوره و زندس طاقتش و ندارم از بین بره،خدا صبر بده واقعا،دکترا ناامیدم کردن که سقطش کنم گفتن فایده نداره هرکسی عمل نمیکنه فقط ۵تا جراح عمل میکنن

خیلی سخته،الان که تکون میخوره و زندس طاقتش و ندارم از بین بره،خدا صبر بده واقعا،دکترا ناامیدم کردن ک ...

کدوم شهری؟

سلام عزیزم. 

چقدر به صحبت کردن باهات محتاج بودم... 

امروز من داشتم دوباره در اینباره سرچ میکردم. 

توروخدا دکتر شما چطور متوجه شد؟ سونوگرافی متوجه شد؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خیلی سخته،الان که تکون میخوره و زندس طاقتش و ندارم از بین بره،خدا صبر بده واقعا،دکترا ناامیدم کردن ک ...

عزیزم از الان برو دنبال دکتر. عمل می کنن. ان شاءالله خوب میشه. 

من تو بارداری متاسفانه نفهمیدم... 

خواهشا پیام منو دیدی بهم پیام بده. من تند تند سایت رو چک میکنم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسف شدم 

منم تو بارداری اولم پسرِ اولم این مشکل رو داشت که تو اکوی قلب ۱۸ هفته که خیلی اتفاقی رفته بودیم دکتر شک کرد مجدد پیش دکتر آقایی تو بیمارستان امام خمینی اکو شدم که ایشون استاد همه ی دکترای قلب اطفال هست با وجود سن کم بسیار حاذقِ 

و ایشون گفت با توجه به شرایط قلب بچه و کوچیک بودن دریچه ها و جابجایی عروق و یه سوراخ بزرگ دهلیزی امیدی به موندن بچه نیست و بعد هم اگه چندتا عمل رو بتونه بگذرونه تو نوجوونی احتمال فوتش هست و نیاز به پیوند قلب داره که ما تصمیم سختمون رو گرفتیم و با نامه ی پزشکی قانونی سقطش کردم تو بیمارستان 

ولی سر بچه ی دومم رفتم زیر نظرِ دکار پاکروش و سه بار تو هفته های ۱۸ و ۲۰ و ۲۶ اکوی قلب انجام دادم که خدارو شکر الان پسرم یه سالست ولی خدا میدونه که چقدر استرس کشیدم 

به نظرِ من برو پیش دکتر اقایی بیمارستان امام خمینی ،مشکل بچه ی من فقط tga نبود اگه اون بگه که میشه عمل کرد انجام نیدین و ایشاللا بچت سالهای سال به سلامت رندگی میکنه ولی اگه ایشون هم حرف خوبی نزن به نظرم نه خودت رو بیشتر عذاب بده نه اون بچرو

ایشالله که ایشون حرف خوبی به شما میزنن

منم بچم تکون میخورد 

و تصمیم به سقطش یکی از سختترین تصمیمات زندگیمون بود ولی فکر میکنم اون طفللی هم دوست نداشت اینجوری زندگی کنه

سلام عزیزم خیلی خیلی متاسف شدم  منم تو بارداری اولم پسرِ اولم این مشکل رو داشت که تو اکوی قلب ...

سلام خانمی،حتما پیش دکترآقایی هم میرم ،هرچی و امتحان میکنم تا تصمیم درست بگیرم،من از وقت سقطمم گذشته،واقعا سردرگمم