سلام عزیزم خیلی خیلی متاسف شدم 
منم تو بارداری اولم پسرِ اولم این مشکل رو داشت که تو اکوی قلب ۱۸ هفته که خیلی اتفاقی رفته بودیم دکتر شک کرد مجدد پیش دکتر آقایی تو بیمارستان امام خمینی اکو شدم که ایشون استاد همه ی دکترای قلب اطفال هست با وجود سن کم بسیار حاذقِ 
و ایشون گفت با توجه به شرایط قلب بچه و کوچیک بودن دریچه ها و جابجایی عروق و یه سوراخ بزرگ دهلیزی امیدی به موندن بچه نیست و بعد هم اگه چندتا عمل رو بتونه بگذرونه تو نوجوونی احتمال فوتش هست و نیاز به پیوند قلب داره که ما تصمیم سختمون رو گرفتیم و با نامه ی پزشکی قانونی سقطش کردم تو بیمارستان 
ولی سر بچه ی دومم رفتم زیر نظرِ دکار پاکروش و سه بار تو هفته های ۱۸ و ۲۰ و ۲۶ اکوی قلب انجام دادم که خدارو شکر الان پسرم یه سالست ولی خدا میدونه که چقدر استرس کشیدم 
به نظرِ من برو پیش دکتر اقایی بیمارستان امام خمینی ،مشکل بچه ی من فقط tga نبود اگه اون بگه که میشه عمل کرد انجام نیدین و ایشاللا بچت سالهای سال به سلامت رندگی میکنه ولی اگه ایشون هم حرف خوبی نزن به نظرم نه خودت رو بیشتر عذاب بده نه اون بچرو
ایشالله که ایشون حرف خوبی به شما میزنن
منم بچم تکون میخورد 
و تصمیم به سقطش یکی از سختترین تصمیمات زندگیمون بود ولی فکر میکنم اون طفللی هم دوست نداشت اینجوری زندگی کنه