2777
2789
عنوان

جابه جایی رگ های قلب جنینTGA

| مشاهده متن کامل بحث + 6527 بازدید | 53 پست
آره گلم،سید خندانه،دکتر شریفی از ساعت ۱به بعد تو همون مرکز سونو انجام میده ،خدا خیرش بده خیلی بادقته ...

ممنونم ازت. من هفته جدید ان شاءالله میرم باهاشون حرف میزنم. 

منو اکو که نفرستادن .

شما رو با سونو فهمید دیگه؟ پس این مشکل با سونو قابل تشخیصه... خیلی دکتر من بی انصافی کرد.  .من هر دو هفته میرفتم پیشش سونو.. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ممنونم ازت. من هفته جدید ان شاءالله میرم باهاشون حرف میزنم.  منو اکو که نفرستادن . شما رو با ...

عزیزم اگه اومدی تهران حتما حتما اکو قلب جنین و انجام بده تو همون مرکز انجام میدن،کاشکی میشد مثل غربالگری اجباری بشه چون خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه اومدی تهران حتما حتما اکو قلب جنین و انجام بده تو همون مرکز انجام میدن،کاشکی میشد مثل غربا ...

مخصوصا مامانایی که سابقه این بیماری و جنینشون داشته باید حداقل دوبار تو بارداری اکو بشن

عزیزم اگه اومدی تهران حتما حتما اکو قلب جنین و انجام بده تو همون مرکز انجام میدن،کاشکی میشد مثل غربا ...

من هنوز باردار نشدم. اما باردار شم باید انجام بدم. چون بچه اولمو به این خاطر از دست دادم. 

شما اول سونو تشخیص داد بعد اکو تایید کرد؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

مشکل اینجاست که دکتر سونوگرافیست هیچ تخصصی در مورد قلب نداره حتما واقعا همه ی مامانا تو ۱۸ هفتگی اکوی قلب جنین انجام بدن 

منم اون موقع فهمیدم 

ولی به خانمی همینجا بمن پیام داد که گویا تو ۳۰ هفتگی فهمیده بودن ولی اون سقط کرد یعنی رفت مطب دکتر کیسه ابش رو پاره کردن رفت بیمارستان گفت کیسه ابم پاره شده اونام بستریش کردن بچم که معمولا زیر ۳۲ هفته زنده نمیمونه اون طفلی هم که قلبش مورد داشت دنیا اومده بود یه ربع بعد از دنیا رفته بود

مشکل اینجاست که دکتر سونوگرافیست هیچ تخصصی در مورد قلب نداره حتما واقعا همه ی مامانا تو ۱۸ هفتگی اکو ...

وای چه سخت تو30هفتگی تصمیم خیلی سختی گرفته،یعنی واقعا نمیشه شانس زندگی کردن و به این بچه ها داد؟

وای چه سخت تو30هفتگی تصمیم خیلی سختی گرفته،یعنی واقعا نمیشه شانس زندگی کردن و به این بچه ها داد؟

نمیدونم بستگی به شرایط بچتون داره قلبِ بچه ی من که وضعیت خوبی نداشت و دکتر آقایی بهم گفت اگر زنده بمونه زندگی خیلی سخت و محدودی خواهد داشت البته گفتم مشکل قلب بچه ی من فقط جابجایی عروق نبود 

حتما پیش دکتر آقایی برید بیمارستان اطفال امام خمینی باید حضوری برید قسمت اکوی قلب جنین وقت بگیرید و بگید که شرایطتتون چطوریِ که زودتر بهتون وقت بدن 

هرکاری ایشون گفتن حتما درست میگن چون ایشون بسیار حاذق و کاربلدن!

تو سونو آنومالی اول نفهمید دکتر صدری با اون همه تجربش،دکترم سونو آنومالی و بخاطر وزن بچه و جفت تکرار ...

چقدر دکتر حاذقی بوده 

برای من که پسرم تتالوژی فالوت بوده هیچ کس تشخیص نداد 

خیلی ناراحتم الان که پسرم دچار این بیماری است 

سلام پسر منم تترالوژی فالوتع  عمل شده یا نه

ن هنوز 

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن