2777
2789
عنوان

جابه جایی رگ های قلب جنینTGA

| مشاهده متن کامل بحث + 6525 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم خیلی خیلی متاسف شدم  منم تو بارداری اولم پسرِ اولم این مشکل رو داشت که تو اکوی قلب ...

من خودم یه مادرم

و الان هم باردارم.

ولی به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتی.

انشالا که خدا هیچ مادری رو سر این دوراهی قرار نده

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من خودم یه مادرم و الان هم باردارم. ولی به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتی. انشالا که خدا هیچ مادری رو ...

الهی آمین ایشالله که هیچ بچه ای مریض نباشه و همه ی بچه های مریض شفا پیدا کنن دردِ بچه سختترین دردِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین ایشالله که هیچ بچه ای مریض نباشه و همه ی بچه های مریض شفا پیدا کنن دردِ بچه سختترین دردِ

واقعا دکترآقایی نمونه یه انسان کامله،چقدر منو از نگرانی درآورد،همه دکترا گفتن فقط50درصد بچه زنده میمونه ،ولی دکترآقایی گفت جابه جایی عروق 90درصد احتمال خوب شدن داره،خدا حفظش کنه

واقعا دکترآقایی نمونه یه انسان کامله،چقدر منو از نگرانی درآورد،همه دکترا گفتن فقط50درصد بچه زنده میم ...

خب خدارو شکر که بهتون حرفِ خوبی زده خب بچه ی من مشکلش بیشتر از جابجایی عروق بود ولی خدارو صد هزار مرتبه شکر 

بله ایشون خیلی خیلی حاذق باسواد خوش اخلاق و بسیااار  دکتر متعهدی هستن حتما تحت نظرِ ایشون باش و بهشون اعتماد کن من سر بچه ی دومم هم هر سه بار که اکو شدم فقط پیش خودشون رفتم 

دکتر حنطوش زاده ایشون رو بمن معرفی کرد و من بعدها فهمیدم با وجود اینکه سنش خیلی زیاد نیست ولی استاد خیلی از دکترهای معروفِ 

خیلی خوشحالم واست ایشالله نی تی دنیا میاد و عملش میکتید و در کنار هم یه زندگی طولانی و شاد خواهید داشت🥰🥰🥰🥰

من هفته ۱۹ هستم و هفته ۱۸ متوجه شدم که دخترم هم قلبش هم معده اش متمایل به راسته و یه سوراخ نسبتا بزرگ و یه سوراخ کوچیکتر داره. دکتر قلب اطفال گفت دوباره اکو رو دو هفته بعدش که میشه دو روز دیگه تکرار کنیم ببینیم در حال درست شدنه یا نه. اگه درست نشه چیکار کنم😪

هم سونو کردم ،هم اکو قلب جنین رفتم،هردو تایید کردن،گفتن به محض بدنیا اومدن باید بره عمل قلب باز بشه، ...

سلام عزیزم وقت بخیر

بچه یکی از آشناهای ما این مشکل واسش پیش اومده بعد زایمان متوجه شدن و فردا عمل داره . خیلی نگرانیم

شما چیکار کردین نتیجه چی شد؟