امروز تو سونو آنومالی25هفته یهو دکتر شک کرد گفت قلب جنین مشکل داره،رگ های عروقی جابه جا شده،بعد از به دنیا اومدن عمل سنگینی باید بشه اونم ۵۰درصد احتمال داره بمونه،کسی بوده با این مشکل بچش به دنیا اومده باشه،امیدی هست😞
بابا این دکتر عباس سروی و یه دونه میگن پدر قلب پنجه طلا پیش اون برو الان اعلام کن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سلام عزیزم. چقدر به صحبت کردن باهات محتاج بودم... امروز من داشتم دوباره در اینباره سرچ ...
تو سونو آنومالی اول نفهمید دکتر صدری با اون همه تجربش،دکترم سونو آنومالی و بخاطر وزن بچه و جفت تکرار کرد،وقتی رفتم سونو گفتن دکتر صدری انجام نمیده یه دکتر دیگس،با ناراحتی قبول کردم ولی وقتی سونو کرد گفت همه چی سالمه پاشو،اومدم بلند شم یهو گفت یه لحظه صبر کن قلبش و ببینم،دوسه بار منو فرستاد بیرون دوباره برگشتم تااینکه گفت متاسفانه قلب جنین TGaهستش و بهتره بری دکتر قلب اطفال،رفتم اونم تایید کرد
دعا کنید خانوما . ی بچه ای از ۴ ماهگی سرطان داره الانم ۲ سالشه جواب شده
تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
خواهش میکنم اگه واقعا مشکل حاد و سخت داره نذار دنیا بیاد خیلی دردناکه بچه بی زبون بخواد درد بکشه😭😭 ...
خیلی یکی ار آشنایان خیلی نزدیک ما مبتلا شده به سرطان توده چشمی از ۴ ماهگی الانم ۲ سالشه جواب شده فقط با خاست خدا زندست
تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
تو سونو آنومالی اول نفهمید دکتر صدری با اون همه تجربش،دکترم سونو آنومالی و بخاطر وزن بچه و جفت تکرار ...
عزیزم اون دکتر دوم اسمش چی بود؟ خدا خیرش بده که بی توجه عبور نکرده.
من توی انومالی 18 هفته همه چی نرمال بود بعد که وزن بچه ام کم بود هی داپلر iugr میدادم اما بی خبر از اینکه مشکل جای دیگه است
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
عزیزم من شهرستانم... میخوام بیام تهران باهاشون صحبت کنم.
دکتر صدری همونیه تو سیدخندانه؟
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
عزیزم به من گفتن فقط ۵تا جراح این عمل قلب و انجام میده که بهترینش دکتر بقایی تو بیمارستان نیکان ...
الان برو پیششون مشورت بگیر.زود برو بعد برو یه ننطقه دیگه دوباره سونو بده.دکتر زم عالیه تهرانسره ولی روزاشو نمیدونم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یعنی پیش دکتر صدری کار میکنه؟ عزیزم من شهرستانم... میخوام بیام تهران باهاشون صحبت کنم. ...
آره گلم،سید خندانه،دکتر شریفی از ساعت ۱به بعد تو همون مرکز سونو انجام میده ،خدا خیرش بده خیلی بادقته،چون خودش متخصص اکو قلب بود همه رو قلبشون و چک میکرد