2777
2789

تواین چندماه خداشاهده ۷ ۸جفت کفش خریده ۳تا کاپشن و سوشرت و شلوار چنتا چنتا ولی تامن میگم فلان چیز میگه بدهی دارم و ...ناله میکنه 

یعنی چی اخه من نمیفهمم ناله هاش واسه منه فقط.

نمیگما هیچی نمیخره واسم میخره ولی واسه خودش دیگه خیلی میخره

پولدارم نیستم والله مستاجریم اصلا قناعت نمیکنه .خیلی حرف زدم دعوا کردم باهاش قایمکی میخره بعد چندوقت نشون میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره تویه که فقط واسه نمونس

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ما هم مستاجریم، یعتی قراره بعد ازدواج بشیم. شما پس انداز دارین؟ 

والله چون شوهرم ادم قناعت گری نیس و یه بار ورشکست شد همه چیمون به باد رف اگه عاقل بود و حرف گوش کن الان همه چی داشتیم . هرچی درمیاره خرج میکنه

اره دقیقا گفتنی هم میگه جوونم پول خودمه کارمیکنم😑

مال من میگفت ده ساله کار میکنم پس انداز کردم منم فکر کردم 200 میلیونی داره دیگه بعد الان میگه کار کردم که برلی خودم و مخارجم خرج کردم، پس اندازش فقط مراسم عقدمون را پوشش داد 

واقعا دارم از ازدواج زده میشم پس چرا پدر و دایی ها کلا مردهای اطراف من اینجوری نیستن 

بابای من اولین اولویتش همیشه حتی تو بهترین غذا هم ما بودیم همیشه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/