و همسرم راضی شده یه پسر 5 ساله هم دارم کیا جداشدند بچه هاتون اسیب ندید
میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
خوش بحالت چقدر راحت میگذری از زندگیت البته میدونم شرایطی سخت داشتی اما بازم زندگی داغون کردن آسون ساختنش سخته.و یه چیز دیگه از رو تجربه فکر نکن جدا بشی با یه مرد دیگه ازدواج کنی خوشبختی همه مردا خیانت کارن هیچ کدوم فرقی نداره همشون باشی آن.البته شایدم خدا خواست و یه گزینه بهتر گیرت افتاد اما چون دوروبرم دیدم به هیچ مردی اعتمادی ندارم همشون دنبال هوس و کثافت کاری خودشونن برا طلاق هیچ وقت دیر نیست
خوش بحالت چقدر راحت میگذری از زندگیت البته میدونم شرایطی سخت داشتی اما بازم زندگی داغون کردن آسون س ...
ن عزیزم اسون نیس من پنج ساله که میخواستم جدا شم نمیتونستم از زندگیم بگذرم ولی الان دیگه نمیدونم چرا هیچی برام مهم نیس دو هفته اس هیچی نخوردم
میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن عزیزم اسون نیس من پنج ساله که میخواستم جدا شم نمیتونستم از زندگیم بگذرم ولی الان دیگه نمیدونم چرا ...
عزیزم خیلی ناراحت شدم
الان خونه باباتی؟؟
خیلی سخته واقعا خدا صبرت بده
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
الان نزدیک یماه خونه بابام اومدم که توافقی جداشیم شوهرمم خودش راضیه پسرمم هفته ای یکی دوبار میارم پیش خودم
سلام خوبی عزیزم اره چند وقت نبودم سایت الان نزدیک یماه خونه بابام اومدم که توافقی جداشیم شوهرمم خود ...
واتساپ میتونی پیام بدی