2777
2789
ادرسشو میدی بهم توی اندیشه سراغ نداری یا شهریار?

من مشهدم.گلی 

فرهنگسراهای مشهد داشت برای 5سال قبل ! میتونی زنگ بزنی بپرسی حتی یه سری دوره ها دارن کلاسای روانشناسی قبل از ازدواج

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم درسته یا نه فقط شنیدم مجردی با یفر رابطه داشته بعد ازدواج همیشه توی دل خودم بهش شک دارم😬 به خودش نمیگم اصلا ولی خودم خیلی میترسم یکم شکاک شدم نسبت بهش

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
عزیزم من دوستم چند سال قبل یادمه دوست پسرش که شوهرش شد اهلش بود واسه این بهت گفتم ببین میتونی کنار ب ...

وقتی ک بهم گفتن ک باهاش کات کن تورو واسه رابطه میخاد و قبلا رابطه زیاد داشته انقد عصبی شدم بهش گفتم ولی گف این واسه گذشته بوده و از وقتی با من بوده به هیشکی فک نکرده 

ولی ذهنم میگه شاید اینا همش حرف بوده و دروغ گفته😣

تو الان یه پسر پیدا کن که تا حالا با دختری نبوده باشه

🖐پسر من که تو دلمه😁

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
از اون ادمی ک بهت گفته این اقا قبلا رابطه داشته چقد مطمئنی؟ میدونی چرا چون پسرا پیش هم برای اینکه ...

اونی ک گفت ازش مطمئنم

بحث عقدم هی میگه طاقت ندارم همه جهیزیه رو من میدم فقط بریم سر خونه زندگیمون بهونه جهازم نمیتونم بیارم موندم چی بگم

اگرم بگم توی عقد بشناسمت میگه مگه تاحالا نشناختی 

دلیلی به ذهنم نمیاد اصن😑

اونی ک گفت ازش مطمئنم بحث عقدم هی میگه طاقت ندارم همه جهیزیه رو من میدم فقط بریم سر خونه زندگیمون ب ...

با مادرت هماهنگ کن

توی همون جلسه خواستگاری سفت و سخت بگیره بهشون 

ی چند جلسه همینجوری خانواده ها باید باهم رفت و امد کنن تا ازهم شناخت پیدا کنن

بعدشم حتما حتما خودتونم تحقیق کنین

برای تایم نامزدی هم ب مادرت بگو قشنگ یه زمانی مشخصی درنظر بگیره ک نزدیک ب عقد نباشه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
با مادرت هماهنگ کن توی همون جلسه خواستگاری سفت و سخت بگیره بهشون  ی چند جلسه همینجوری خانواده ...

کلا مشکلات من یکی دوتا نیس

از ی طرف ابجیم باهام قهره ک چرا زودتر ازون میخام ازدواج کنم ازون طرف مامانم ازدواج کرده شوهرش میگه زودتر ازدواج کن برو و تحت فشارم مامانمم چون نمیخاد پولی خرج کنه و مفت میخاد برم از وقتی فهمیده انقد خوشحاله دلم نمیاد دلشو بشکنم ولی اونجوری خودم میشکنم..😭🤕

راستش اول اون تاپیکو خوندم بیشتر دلم بهم ریخت گفتم نکنه بعدا بدن منم مقایسه کنه😑

چرا عجله می‌کنی کسی که قبل ازدواج پاک بوده حقش اینه با یکی مثل خودش ازدواج کنه این حرفایی که میگن همه پسرا قبل ازدواج این کاره بودن بریز دور اینا می‌خوان رابطه خودشونو و بقیه رو توجیه کنن وگرنه کیه که از ته دل خوشش بیاد همسرش قبل اون با چند نفر دیگه هم بوده مطمئن باش بعدها تو دلش شما رو با قبلی ها مقایسه می‌کنه شما چه خبر داری زندگی خیلی سخت میشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من هیچ وقت نتونستم بفهمم چطور یه آدم رو به چشم سرگرمی می‌بینن. احساسش رو و زمانی که میگذره. ببخشید اگر لحنم تند هست قصد جسارت ندارم اما اگر کسی به دیگری به چشم سرگرمی نگاه کنه باید برای شعور خودش متاسف باشه. یعنی اگر کسی هزارتا دوست دختر داشته باشه بهتره تا کسی که فقط برای گذروندن وقت با بقیه هست. ببین اینطور آدمی بوده؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
واقعا عجیبه کسی اینطور روابط را تجربه نکرده باشه؟

راحت قبح گناه ریخته شده دارن عادی می‌کنن همه رو نسبت به هم بدبین می‌کنن انگار خدا هستن از همه خبر دارن!!!

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))