2777
2789

من خیلی نمیتونم غذا بپزم چون بچه ام کوچیکه همش وقتم میگیره یه پسر دیگه ام دارم ۵ سالشه .بیشتر حاضری میخوریم .خیلی شیر ندارم بعد حقوق شوهرمم کمه نمیتونه خیلی شیرخشک بخره.امشب گفتم پودر گلاکتومید خوبه تو گروه دوستام .برگشته میگه از بچه داری فقط ک س دادن و زاییدن بلدی خیلی گریه کردم خیلی دلم شکست به خدا واگزارش کردم

حرف خوبی نزده 

ولی ببخش به این شبای عزیز 

توام مادری دعات میگیره 

جوونی کرده 

انشاالله مشکل مالی و هر مشکلی دارید حل بشه به حق فاطمه زهرا 

خدا بچتونم حفظ کنه 

همه چیز از درون تو آغاز میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینی دوستته؟

اصلا از کجا می‌دونه شما چی می‌خورید چی دارید؟من حتی مادرپدرمم نمی‌دونن چی دارم یا ندارم 

چرا انقد از خودت از خودت اطلاعات میدی که سرکوفت بزنن بهت،دردت فقط واسه خودت درد هست نه بقیه پس از شرایط مالی و اینا پیش کسی حرفی نزن

من نفرینش کردم خدا کنه هیچ وقت طعم مادری نچشه

نفرین انرژی منفی زیادی داره 

ناپاک و هم نمیگیره 

به خاطر خودت میگم

برا منم قبلا پیش اومده کسی و نفرین کنم و بعد ها فهمیدم بدترین کاره

همون واگذار کن به خدا

بگو بخشیدی 

مطمینی دوستته؟اصلا از کجا می‌دونه شما چی می‌خورید چی دارید؟من حتی مادرپدرمم نمی‌دونن چی دارم یا ندار ...

واقعا درست میگی خاک تو سرم که هرچی میرسم به همه میگم درد دل میکنم

دوستت بیشعوره ولش کن ولی خب غذا بپز بچه هات و خودت گناه دارید بچه رو بزار پیش بچه بزرگه غذاشو بپز

یکم نی نی ام بزرگتر بشه میپزم .الان کوچیکه همش گریه میکنه منم خیلی بی خوابم وقت گیر بیارم میخوابم

یه جوری دلم شکست از حرفش خیلی بهم برخورد

عزیز مهربونم

حق داری 

حرفش خوب نبود

ولی یه وقتا حرفا ناخواسته اس 

مخصوصا که الان تو فشاری و روحیاتت حساسه 

باید رعایت کنن 

ولی خب درک نمیکنن 

تو بزرگواری کن ببخش زندگیت رونق میگیره 

خدا خیلی اینجور بنده هاش و دوس داره 

مراقب فرشته کوچولوتم باش