2777
2789
اینقدر راحت برات تعریف میکرد پس به نظر من ولش کن 

خودش تعریف نکرده

میگم ک تقریبا از سه ماه بعد دوستیمون میدونستم یکی بهم گفته بود کسی ک به حرفش اعتماد دارم گفته بود این باهات رابطه برقرار میکنه بعد ولت میکنه ولی من گفتم رابطه داشته مهم نیس منم ک واسه رابطه نمیخاد دوسم داره پس باهاش میمونم الان ک جدی شده ترس برم داشته😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من،برادرای من  هیچ کدوم اهل رابطه و دوستی نبودن هر کسی ب خدا ایمان داشته باشه و نماز بخو ...

من بارها دیدم میگن الان میان میگن شوهر من با کسی نبوده داداش من.نبوده!یعنی دروغه مثلا😕خب نبودن خب نبودم چیکار کنم!

استارتر مشاوره خوب کلاسای فرهنگسرای شهرداری داره برای ما دکتر حبشی بود برای پسرا خانوم.حسینی بود برای خانوما 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ببین شاید از اون اومایی که فک میکنیم نباشه تو میشناسیش !شاید بعد از ازدواج فقط بتو فکر کنه!جدی میگما ...

میدونم خودش به روم نمیاره ولی از خودم میترسم ک نتونم قبول کنم😢

برای منم شماها

خب ولی من نمیگم همه دوست نداشتن نمیگم.همه مثل من بودن و غیر از این دروغه بحثم اینه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

نه گلم من مشاوره خوب توی تهران سراغ ندارم

ولی درکل اگ ادم هوس بازی میبود

توی همین دوستی مشخص میشد 

اگ بخاطر رابطه جنسی باهات ميخواست دوس بشه وقتی دید تو اهلش نیستی باهات کات میکرد

یا حداقل توی همین دوستی خیانت میکرد

خودت بهتر ازش شناخت داری 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خودش تعریف نکرده میگم ک تقریبا از سه ماه بعد دوستیمون میدونستم یکی بهم گفته بود کسی ک به حرفش اعتما ...

عزیزم یه مشاوره خودت تنها برو یه جلسه یه جای خوب،ولی بنظرم این که می‌دونی و حساس هم هستی اصلا نمیتونه این رابطه رو پایدار کنه،احساسی تصمیم نگیر،بنظرم هرکسی باید با مثل خودش ازدواج کنه تو وقتی رابطه بدون مرز با کسی نداشته معلومه که این قضیه واست سخته تو انتخابت تجدید نظر کن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
میدونم خودش به روم نمیاره ولی از خودم میترسم ک نتونم قبول کنم😢

عزیزم من دوستم چند سال قبل یادمه دوست پسرش که شوهرش شد اهلش بود واسه این بهت گفتم ببین میتونی کنار بیای یا نه !چون اون همش میگفت اره با فلانیِ اره به دختره خندید اره باهاش شوخی کرد بنظرم خیلیاش توهم خودش بود ولی اذیت میشه ادم.توی زندگی 

الان یه عده میان میگن شوهر من یا فامیل من

واقعا عجیبه کسی اینطور روابط را تجربه نکرده باشه؟

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
عزیزم من دوستم چند سال قبل یادمه دوست پسرش که شوهرش شد اهلش بود واسه این بهت گفتم ببین میتونی کنار ب ...

اگر اینجوری هستی خیلی سختت میشه!واقعا جهنمه زندگی برات

ولی خب خیلیا هم میگن گذشتش هرچی بوده بمن چه مهم بعد از اینه و خیلیم خوشبختن با هم !اینم هست همشو در نظر بگیر

از اون ادمی ک بهت گفته این اقا قبلا رابطه داشته چقد مطمئنی؟

میدونی چرا

چون پسرا پیش هم برای اینکه کم نیارن خالی زیاد میبندن

یا شاید اون اقا خودش ب شما حسی داشته خواسته درموردش اینجوری بگه از چشمت بندازش

کلا خیلی دلیل دیگ هم میتونسته داشته باشه

درکل مطمئن بشو بعد تصمیم بگیر

اگرم امد خواستگاری ی تایم حتما نامزد بمونین درجا سمت عقد نرو

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا