2777
2789
من هیچ وقت نتونستم بفهمم چطور یه آدم رو به چشم سرگرمی می‌بینن. احساسش رو و زمانی که میگذره. ببخشید ا ...

من اونو به چشم سرگرمی میدیدم گفتم اون ک تاحالا کلی دختر دور و برش بوده عاشق نشده بزار منم مث خودش رفتار کنم وگرنه اگه پسری بود ک میدونستم احساساتیه و زود دل میبنده اینکارو نمیکردم ک

چرا عجله می‌کنی کسی که قبل ازدواج پاک بوده حقش اینه با یکی مثل خودش ازدواج کنه این حرفایی که میگن هم ...

یکی از آشناهای ما دوست دختری داشت که خیلی دوستش داشت. متاسفانه دختره خونشون آتیش گرفت و فوت کرد. پسره رفت با کسی شبیه بهش ازدواج کرد و قشنگ بهش گفت باهات ازدواج کردم چون شبیه دوست دخترمی. خدا میدونه چی به روز دل اون زن اومده. من خودم مخالف دوستیم و با هیچکس اینجور روابط نداشتم ولی فکر نمیکنم این کافی باشه و بگیم طرف ما رو با کسی مقایسه نمیکنه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم پیش ی مشاوره خوب? یا اگه شما تجربه داشتی میشه بگی

حتماً برو عزیزم  درخواست دوستی بهت میدم شماره مشاور رو بهت میدم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
من اونو به چشم سرگرمی میدیدم گفتم اون ک تاحالا کلی دختر دور و برش بوده عاشق نشده بزار منم مث خودش رف ...

میفهمم ولی نمیفهمم. عزیزم هر انتخابی که کردی با اطمینان کامل انجامش بده و اگه قبولش کردی با این فکرا زندگیتو خراب نکن.

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  

پسری اومد خواستگاری یه دختر که تا حالا ندیده بودیم سرش و بلند کنه تو چش خانوما نگاه کنه و مذهبی خشک و نماز اول وقت ،،،میگفت چون پا که این پسر ،میخوامش 

بعدا معلوم شد مجردی رابطه جنسی با چند زن داشته 

بعد ازدواج هم زن صیغه کرد ،همه هم گول رفتارشو خورده بودن

حداقل دوست تو باهات صادق بوده 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
پسری اومد خواستگاری یه دختر که تا حالا ندیده بودیم سرش و بلند کنه تو چش خانوما نگاه کنه و مذهبی خشک ...

خودش باهام صادق نبود حتی ازش پرسیدم گفته اینا قبل تو بوده باعث میشه فقط رابطمون بهم بخورده و نگفته😶

خودش باهام صادق نبود حتی ازش پرسیدم گفته اینا قبل تو بوده باعث میشه فقط رابطمون بهم بخورده و نگفته😶

خب قضیه رو باز نکرده ،ولی گفته یه چیزایی بوده 

این پسره فقط جانماز آب میکشید و این دختر و محدود میکرد

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
خب قضیه رو باز نکرده ،ولی گفته یه چیزایی بوده  این پسره فقط جانماز آب میکشید و این دختر و محدو ...

وای خدا انقد ازین ادما بدم میاد😑

ماماتو فامیلمون یکی نمیزاشت زنش جلو داداشش چادرشو دراره ولی رفته بود خیانت کرده بود😐

برای من عجیبه بقیه رو نمیدونم

برای خیلیها عادیه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
واقعا عجیبه کسی اینطور روابط را تجربه نکرده باشه؟

اصلا عجیب نیست

عجیب اینه که راهت گناه میکنن،زنا میکنن

و هیچ زشتی نداره براشون

میان اعتراف میکنم

ایا کسی که فحش میخوره میاد تعریف کنه؟؟نه.مگر اینکه بی شخصیت باشه 

تو مرا جان وجهانی
چون احساس میکنم نمیتونم پرسیدم ک ببینم کسی مث من بوده یا ن اصلا از وقتی بحث ازدواج پیش اومده نسبت ب ...

به نظرم ردش کن. 

این حسی هم که داری دوست داشتن نیست، وابستگیه.

به نظرم شَرِشو از زندگیت دور کن.

واقعا این ازدواج تورو نابود میکنه

ی جورایی خودم اینارو میدونم ولی حرف تو گوشم نمیره😐

برو مشاوره.بذار مشاور همین حرفارو بهت بگه. شاید تاثیر داشته باشه.

من خیلی پشیمونم قبل ازدواج مشاوره نرفتم.

البته مشکلات ما چیزای دیگه بوده ولی خب با مشاوره حتما مشخص میشد.