2777
2789
دوبار ازدواج کردم برا همین خیلی نگرانم میگم نکنه چیزی بوده و....

چیزی نیست زود خیالتون راحت میشه فقط از طرف مقابلتون هم مطمعن شید همیشه که غیر شما با کسی نباشه 

من ازدواج نکردم ولی وسواس دارم بخاطر همین همیشه میترسم از رابطه

چیزی نیست زود خیالتون راحت میشه فقط از طرف مقابلتون هم مطمعن شید همیشه که غیر شما با کسی نباشه  ...

خیلی خوبه با اینکه مجردین از این مسائل اطلاعات دارین و خداروشکر... من اصلا از این چیزا خبر نداشتم همشم میگم خدا لعنتشون کنه که تو این مملکت هیچ چیزی آموزش داده نمیشه واسه ازدواج کلاس میذارن هیچی نگفتن از این چیزا دانشگاه همینطور واقعا یکی مثل من چطوری باید بفهمه. من اصلا نمیدونستم همچین بیماری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه با اینکه مجردین از این مسائل اطلاعات دارین و خداروشکر... من اصلا از این چیزا خبر نداشتم هم ...

دقیقا مملکت داغون تر از این حرفاس

الان هرکیو میبینم رابطه خطرناک داره ینی تعدد رابطه جنسی ولی باهاش حرف میزنی چیزی نمیدونه ولی لعنتی ها خیلی هاشون خوش شانسن😑

دقیقا مملکت داغون تر از این حرفاس الان هرکیو میبینم رابطه خطرناک داره ینی تعدد رابطه جنسی ولی باهاش ...

واقعا.... اصلا اگر اطلاع رسانی کنن و آموزش بدن من خودم شخصا با همسرمم رابطه پرخطر نخواهم داشت و رعایت میکنم. مثلا hiv که اینهمه تحقیق کردم در موردش تا چند سال هم طرف علائمی نداره... خب این آدمی که علائمی نداره قطعا به همسرش هم منتقل میکنه و یه فلک زده ای عین من که اطلاعاتی نداشتمو فکر میکردم یکی اگه hiv هم داشته باشه فوری میفهمه یا میمیره  ، بدون هیچ رعایتی رابطه داشتمو... 

واقعا.... اصلا اگر اطلاع رسانی کنن و آموزش بدن من خودم شخصا با همسرمم رابطه پرخطر نخواهم داشت و رعای ...

بنطرم قبل ازدواج ادم ازمایش بده بهتره 

کلا استفاده از کاندوم همیشه بهتره خیلی دوس ندارن

انقدر بعضی ادمای متاهل رابطه با غیر همسر هم دارن خطر و میدن به همسر از همه جا بی خبر البته منظورم همسر شما نیست

لذت بخشه ولی نباید بی احتیاطی کرد 

حالا شما که همسرتون مطمعن بوده جای نگرانی نیست