2777
2789

شده کسی با یه پسر دوست باشه بفهمه پسره فقط واسه س ک س میخاستتش وادعای عاشقیش الکی بوده و اگه باهاش همکاری نکنه پسره راحت ولش میکنه

بعد پسره فک میکرد دختر عاشقشه

حالا برای حالگیری بری با فامیلش دوست بشی ک پسره برینه فک نکنه خفن بوده 

اینم بگم دختر کلا بیخیاله اون پسر شده فقط میخاد طرف بسوزه حتی اگه بگه دختره خرابه🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من کلا مخالف تلافی کردنم. قبلا دنبالش بودم اما الان نه. خیلیارم میبینم دنبالشن حتی پسرا. یه پسری بود میگفت دیگه برام مهم نیست دختره برگرده. فقط میخوام شب و روز براش نزارم و هرجور شد تهدیدش کرد ولی خب حقیقتش الان که رشتمم روانشناسیه میفهمم فقط طرف داره روح و روان خودشو خسته تر میکنه و فرصت های بهتر رو از خودش میگیره

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

پسر به کتفش هم نیستفقط دختره که کاپ جن.. گرفته نسبت به قبل اشنایی با پسر

اره حرفت درسته 

ولی منظورم اینه دختره بره با نزدیکترین فامیلش و نزدیکترین فامیلش عاشقش شده باشه

اون پسره ب طرف لومیده؟

اره حرفت درسته ولی منظورم اینه دختره بره با نزدیکترین فامیلش و نزدیکترین فامیلش عاشقش شده باشهاون پس ...

صورت مسعله رو تغییر نده گل 

میل خودته،و نتایجش هم خواهی دید

هم درونی هم بیرونی

دلیلت همون چزوندنه خودتو توجیه نکن 

پسره که تکلیفش معلومه چی میخواد 

اگه با اون چیزی که میخواد اوکیی که هیچی، نیستی هر چه زودتر حذفش کن از زندگیت 

قحطی نیست که ادم مناسب پیدا میشه بعدش