2777
2789
عنوان

وسواس فکری تا کی ادامه داره

226 بازدید | 23 پست

خیلی بارها صدای تمام شدن تایمه لباستشویی تو ذهنم تکرار شد اما تا زمانی که تایمش تموم نشده بود صدای درینگ دیرینگش نیومد ! 

بارها ذهنم صداشو شنید و تکرار کرد اما وقتش نرسیده بود درست مثل عمر انسان ها

چندین ساله ترس از دست دادن دارم و هر روز تو افکارم از دست میدمو هزار بار میمیرم 😭

دارو مشاوره هر چیزی رو امتحان کردم نشده !

واییی چقدرعین منی🥺

منکه بایدخودمودرست کنم توکل کردم بخدانجاتم بده کمکم کنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالاوسواس من خیلی ترسناک شده شما وسواس به چی دارید؟

من مدام ترس اضطراب دارم خیلی

تمام افکارمنفی وخیلی بدحجوم میارن بهم

همشم تغصیرشوهرمه خیلی اذیتم میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من مدام ترس اضطراب دارم خیلیتمام افکارمنفی وخیلی بدحجوم میارن بهمهمشم تغصیرشوهرمه خیلی اذیتم میکنه

تقصیر خود آدمه که بهشون بهل میده 

منم اول زندگی انقد اریت شدم که این وسواس گرفتم اما دیگه فهمیدم خودم مقصرم همه چیزو جدی میگرفتم!

تقصیر خود آدمه که بهشون بهل میده منم اول زندگی انقد اریت شدم که این وسواس گرفتم اما دیگه فهمیدم خودم ...

نه آخه نمیدونین هیع حوصله گفتن نیست

ببین عزیزم منم وسواس فکریه شدید داشتم از مریضی از تصادف از مرگ همه ی چیزای بد تو ذهنم ثانیه به ثانیه میچرخید یادمه ۴سال پیش میکرو کردم قشنگ یک هفته گریه کردم که حتما ایدز گرفتم یا میرفتم بیمارستان ازم آزمایش بگیرن فکر میکردم سرنگ کس دیگه ای رو میخواد واسه من استفاده کنه

اما الان خدارو شکر خیلی خیلی بهترم دیگه به هیچی فکر نمیکنم تا وقتی خودت این افکار رو رها نکنی هیچ کس نمیتونه کمکت کنه .از سالیان دور انسان های خیلی زیادی متولد شدن یه مدت تو این دنیا زندگی کردن و مردن ما هم همینیم یه جون بدهکاریم پس خودتو اذیت نکن چیزی که بخواد اتفاق بیفته میفته

ببین عزیزم منم وسواس فکریه شدید داشتم از مریضی از تصادف از مرگ همه ی چیزای بد تو ذهنم ثانیه به ثانیه ...

شما به آتیش سوزی هم وسواس داشتید من چند ماهه میترسم کسی آتیش بگیره زبونم لال😭

شما به آتیش سوزی هم وسواس داشتید من چند ماهه میترسم کسی آتیش بگیره زبونم لال😭

من اصلا  همه ی چیزای بد تو ذهنم بود خیلی هم خودکشی فکر میکردم اما جرات نداشتم بخدا خودم میفهمم از وقتی ذکر و ایت الکرسی میخونم خیلی بهترم انگار احساس امنیت میکنم