2777
2789

وای خدا نکنه🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش خیلی کمه 

به نام خدای مهربان … سلام . چقدر اکانت بزنم قطع شه بسه ✋🏻😐✋🏻😐نی نی یار رحم …هرکی مرا قطع کاربری نماید حلال نخواهم کرد✋🏻✋🏻🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒من ۲۷ ساله ام ، متاهلم ، بچه ندارم و بعید خواهد بود بچه بیاورم نمی دانم !!!!! من عاشق لوبیا پلو و دکتری هستم برای همین اسمم این شد . 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒اینجا دفتر خاطرات من هست و اتفاقات روزمرگی را اینجا قرار می دهم ، با من دعوا نکن چون من اصلا نمی خوانم تورا . اگر مرا خواندی و امضای مرا بدان سوره بقره دوای بسیار دردهای شماست 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒انشاالله کلا شادی باشد زندگیت خدانگهدار تا نوشته بعدی اضافه کنم🤣🍒🍒🍒🍒😍😍😍✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻خوشحال میشم پیجمو دنبال کنی از حقایق زیاد که تجربه خودم گفتم داخلش نوشتم ضمن اینکه روش های پاکسازی و رفع سنگینی رو هم براتون میزارم و انجامشم میدم حتما فالو کن ضرر نمیکنی :))))) اینستا nooooray1400
عزیزم به چه چیزایی فکر می‌کنی دور از جونش بشه بر چه اساسی این فکرارو میکنی؟

تاپیک اولیم رو دیدی؟؟ دور از جون همه انشااله من به بدترین چیزا فکر میکنم دست خودم نیس خدالعنتم کنه😭

تاپیک اولیم رو دیدی؟؟ دور از جون همه انشااله من به بدترین چیزا فکر میکنم دست خودم نیس خدالعنتم کنه😭

عزیزم هیچ وقت به چیزای بدفکرنکن چون زیادفکرکردن به اوناباعث میشه تحقق پیداکنن ازصبح که بیدارمیشی به چیزای خوب فکرکن هردم ودقیقه خداروبراهمه چیزشکرکن 

عزیزم هیچ وقت به چیزای بدفکرنکن چون زیادفکرکردن به اوناباعث میشه تحقق پیداکنن ازصبح که بیدارمیشی به ...

میدونم عزیزم با فکر کردن جذب میکنیم ولی دست خودم نیست 

ممنون از راهنماییت گلم شاد باشی همیشه

ایناروگفتم چون تجربه این چیزروداشتم یه مدت حالم بدشدهی به خودم تلقین کردم که من حتمایه بیماری بدی دارم تااینکه این چیزواقعابرام اتفاق افتاد یجورایی  ازنظرقانون جذب این چیزامکان داره