2777
2789
عنوان

کورتاژ و آسیب به آندومتر

1098 بازدید | 22 پست

کسایی که کورتاژ شدن و آندومترشون نازک شده لطفا بیاین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بعد از کلی تلاش بهم پیشنهاد رحم جایگزین دادن،لطفا اگر تجربه ای دارین بیان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری فهمیدی مشکل پیدا کرده؟ منم تقریبا دو سال پیش کورتاژ شدم ، الان تو اقدامم

سونو رفتم 

چجوری فهمیدی مشکل پیدا کرده؟ منم تقریبا دو سال پیش کورتاژ شدم ، الان تو اقدامم

چندوقته اقدام کردی؟سونو شدی؟

سه ماهه اقدامم ، اره سونو شدم همین چند ماه پیش گف اندومتر نرماله ، تازه مال من دوقلو بودن، پریودات ت ...

خداروشکر

من بارداری اولم با آی وی اف بود 

جنین فریز دارم باید آندومترم رشد کنه که انتقال بدم

اما آندومترم اصلا بالا نمیاد

میگن کورتاژ خشن کرده

خداروشکر من بارداری اولم با آی وی اف بود  جنین فریز دارم باید آندومترم رشد کنه که انتقال ب ...

نمیشه با دارو رشد کنه؟ الهی که زودتر مشکلت حل شه ، خیلی سخته ، ولی خدا اگه بخواد میشه ، نگران نباش 

خدایا شکرت💜
نمیشه با دارو رشد کنه؟ الهی که زودتر مشکلت حل شه ، خیلی سخته ، ولی خدا اگه بخواد میشه ، نگران نباش&n ...

پارسال آذر کورتاژ شدم،یه ساله دارم دارو میخورم

هیستروسکوپی شدم

اما رشد نمیکنه

بهم گفتن با این شرایط باید رحم جایگزین بگیری نمیتونم،پذیرشش برام خیلی سخته

پارسال آذر کورتاژ شدم،یه ساله دارم دارو میخورم هیستروسکوپی شدم اما رشد نمیکنه بهم گفتن با این شرا ...

حق داری 😢، خدا اون دکترو لعنت کنه که انقدر نابلد بوده ، پریودات شدیده یا نه؟؟اگه بشه خونریزی پریودت کم شه اندومتر ضخیم میشه ، طب سنتی هم رفتی؟

خدایا شکرت💜
حق داری 😢، خدا اون دکترو لعنت کنه که انقدر نابلد بوده ، پریودات شدیده یا نه؟؟اگه بشه خونریزی پریودت ...

قبل از هیستروسکوپی خیلی شدید بود الان ولی کم شده

این ماه خیلی کم بود گفتم حتما ضخیم میشه اما نشد

نه نرفتم