2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ورودی بهمن بودم الان میگم بهت ولی ترم یک شد ۶ تومن این ترم با ۱۹ واحد شد ۸

کل ترم بشه ۶ یا ۸ خوبه به من شنیدم ثابت فقط ۸ تومنه شماره چند تا دانشگاه و پیدا کردم ولی جواب نمیدن مستقیم بپرسم

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

کل ترم بشه ۶ یا ۸ خوبه به من شنیدم ثابت فقط ۸ تومنه شماره چند تا دانشگاه و پیدا کردم ولی جواب نمیدن ...

دانشگاها کلا تلفن جواب نمیدن

ولی بازم یکم کم و زیاد داره اما ثابت ۸ نیست نهایت شده باشه ۵ یا ۶

رشته ریاضی اگه میتونی نمرات معدلت و ترمیم کنی و دوتا تست بزنی تو کنکور قبولی

دیپلم من واسه سال ۹۸ بخاطر بچه هام نتونستم برم دانشگاه واسه اون نمیخوام کنکور بدم دیگه حوصلشو ندارم معدلم خوبه بد نیست ۱۹.۲۵ شدم 

دانشگاها کلا تلفن جواب نمیدنولی بازم یکم کم و زیاد داره اما ثابت ۸ نیست نهایت شده باشه ۵ یا ۶

باید یه روز حضوری برم

دیپلم من واسه سال ۹۸ بخاطر بچه هام نتونستم برم دانشگاه واسه اون نمیخوام کنکور بدم دیگه حوصلشو ندارم ...

اون نمره فرق داره الان نهاییا بسیار سخت شدن اگر دیگه حوصلشو نداری همون ازاد ولی من برمیگشتم میرفتم دولتی میخوندم

البته شما برات شاید سخت شه دولتی دور بری

اون نمره فرق داره الان نهاییا بسیار سخت شدن اگر دیگه حوصلشو نداری همون ازاد ولی من برمیگشتم میرفتم د ...

دولتی آوردم سال ۹۹ ولی مادرم از دست دادم افسرده شدم نتونستم ادامه بدم بعدم خواستم برم دیدم حاملم گفتم بخیالش ولی تو دلم مونده انگار با اینکه ۲۴ سالمم هست شاید دیر شده باشه ولی دلم میخواد ادامه بدم