2777
2789
عنوان

کورتاژ و آسیب به آندومتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 22 پست
من اندومترم ٢ بود اما بعد از ٨ سال درمان به زور دارو بالا اومد، به منم ميگفتن فقط رحم جايگزين، بايد ...

اره باید صبرم رو زیاد کنم

دکترم گفت تا کی میخوای رفت و آمد کنی ،نا کی میخوای شبا هم خواب آندومتر ببینی 

برو یه نفر پیدا کن این کارو برات انجام بده خودتو خلاص کنه

برا اونا گفتنش راحته،نمیدونن که من چقدر دلم میخواد خودم مادر شم

اصلا نمیتونم بپذیرم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره باید صبرم رو زیاد کنم دکترم گفت تا کی میخوای رفت و آمد کنی ،نا کی میخوای شبا هم خواب آندومتر ...

همه چيز درست ميشه، ورزش كن، ويتامسن اي و دي و امگا بخور، شيرينيجات رو كنسل كن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چيز درست ميشه، ورزش كن، ويتامسن اي و دي و امگا بخور، شيرينيجات رو كنسل كن

اره همه این کارا رو دارم میکنم

پیاده روی میکنم آب زیاد میخورم

گرمی و بادکشم شروع کردم

ماساژ با روغن سیاهدانه...

دعا کن واسم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره همه این کارا رو دارم میکنم پیاده روی میکنم آب زیاد میخورم گرمی و بادکشم شروع کردم ماساژ با ...

ولي اندومتر پايين ترم بچه دار ميشي، من با ٧ انتقال دادم و گرفت حتي ٥ هفته بود اندومترم برعكس همه كه رشد ميكنه بع ١٤ ميرسه رسيده بود به ٨ ولي تا العان مشكلي پيش نيومده

ولي اندومتر پايين ترم بچه دار ميشي، من با ٧ انتقال دادم و گرفت حتي ٥ هفته بود اندومترم برعكس همه كه ...

خدارو هزارمرتبه شکر،انشالله همیشه سلامت باشین 

انشالله منم بتونم انتقال بدم

سلام عزیزم میشه دعوت به دوستی منو قبول کنید 

بله عزیزم