2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا بنظرم خدا در برابر آدمای چرتش و این همه سختی زندگی باید غیبت رو آزاد می‌کرد وگرنه آدم دق میک ...

اره وقتی هم نمیگم اصلاسبک نمیشم به خصوص خانواده همسرم😏😏

هر کاری که باعث میشه از خودت بدت بیاد رو انجام نده منم عصبی ام زبونم بدجور نیش دار میشه دوس دارم بمیرم وقتی دیگرانو ناراحت میکنم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بدترین کاره سعی کن تکرارش نکنی فکر نکن با گفتن حرفات به کسی آروم میشه ،بدتری میشی روحت سنگین تر میشه انرژیت کمتر میشه ، تمرین کن حرفاتو نزن اصلا اهمیت نده بهش 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
هر کاری که باعث میشه از خودت بدت بیاد رو انجام نده منم عصبی ام زبونم بدجور نیش دار میشه دوس دارم بمی ...

اخه دست خودم نیست که هی میگم دیگه نمیکنم که امروزنکنم فردامیکنم ازدست خودم نمیدونم چیکارکنم بااینکه میدونم ها۴۰ روزاگه عبادتی مقبول داشته باشم ازبین میره وبه اونی که دارم عیبتشومیکنم نوشته میشه

[QUOTE=217449580][/QUOممنون این ذکروچندباربگم

ذکرلاحول و لاقوة الا بالله العلی العظیم خوبه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼