2777
2789
بدترین کاره سعی کن تکرارش نکنی فکر نکن با گفتن حرفات به کسی آروم میشه ،بدتری میشی روحت سنگین تر میشه ...

بعضی وقتا ادم باید بگه.چون شاید راهکار به ذهنش نمیرسه مثلا درمقابل رفتار طرفش.

بعد اون یه راهکار میذاره جلو پات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دست خودم نیست که هی میگم دیگه نمیکنم که امروزنکنم فردامیکنم ازدست خودم نمیدونم چیکارکنم بااینکه ...

پسسسسس نکن دیگه کجا میخوایم عاقل بشیم ...مت که حالم از خودم بهم میخوره آدم باید با ادب باشه خودشو کنترل کنه دل نشکنه ...غیبت نکن بی کلاست میکنه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
بدترین کاره سعی کن تکرارش نکنی فکر نکن با گفتن حرفات به کسی آروم میشه ،بدتری میشی روحت سنگین تر میشه ...

شماازکسی که ناراحتت کنه چجوری پس خودتوخالی میکنی،اگه توخلوتم بهش فش بدم هم که نمیشه اینم بده

غیبت یکی از نشانه های فقدان شخصیت، عقده خود کم بینی و ناتوانایی فرد است.

غیبت کردن، شخص را از چشم دیگران می اندازد و او را در نظر دیگران فردی خائن، ضعیف و ناتوان و حق نشناس معرفی می کند، همچنی پیوند اعتماد و اطمینان را در جمامعه متزلزل می کند.

غیبت کردن حق الناس است چرا که باعث ریخته شدن آبروی دیگران می شود و ارزش آبروی هر فردی مانند جان و مال او است

فکر میکنم دونستنه همینا کافیه که ادم دست از غیبت دیگران برداره بماند که

تو قران واحادیثرهم داریم که گناه وحرامه

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
بعضی وقتا ادم باید بگه.چون شاید راهکار به ذهنش نمیرسه مثلا درمقابل رفتار طرفش. بعد اون یه راهکار می ...

من یه مدته اصلا به این چیزها توجه نمیکنم شاید یکی یکاری کنه بخواد ناراحتم کنه خیلی عادی از کنارش میگذرم و میرم نه جوابشو میدم نه ذهنمو بابتش خسته میکنم اصلا اینجور آدمها برام مهم نیستن که بخوام بخاطرشون خودمو اذیت کنم 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
غیبت یکی از نشانه های فقدان شخصیت، عقده خود کم بینی و ناتوانایی فرد است. غیبت کردن، شخص را از چشم د ...

اینارومیدونم گلم مشکلم اینه به یادشون میاره نمیکنم وقتی فراموش میکنم دوباره میکنم بیشترم به همسرموخواهرم میگم

شماازکسی که ناراحتت کنه چجوری پس خودتوخالی میکنی،اگه توخلوتم بهش فش بدم هم که نمیشه اینم بده

باورتون میشه اینقدر دارم روی خودم تمرین میکنم دیگه از کسی ناراحت نمیشم ،من حتی فوش نمیدم به کسی تاحالا اصلا اینکارو نکردم 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
من یه مدته اصلا به این چیزها توجه نمیکنم شاید یکی یکاری کنه بخواد ناراحتم کنه خیلی عادی از کنارش میگ ...

اخه چجوری توجه نمیکنی اگه مادرشوهرت حرصتودربیاره چجوری خودتوخالی میکنی اگه نگمم تبدیل به کینه میشه اینکه بدتره

[QUOTE=217449823]اخه چجوری توجه نمیکنی اگه مادرشوهرت حرصتودربیاره چجوری خودتوخالی میکنی اگه نگمم تبدیل به کینه میشه ا ...[/QUOTE

اصلا کینه ای نیستم ، خداروشکر خانواده ی همسرم خیلی خوبن اصلا اهل اذیت و آزار نیستن ، ولی اگه اینکارو بکنه بازم اهمیت نمیدم رابطمو باهاش کم میکنم اختیار مادرشوهرمو ندارم ولی اختیار خودمو که دارم 

خب مثلِ من میتونی باشی..توو دلت با خودت اونقدر غیبت کن ک خسته بشی..من از دست هرررکسی ک ناراحت یا عصبی باشم همیشه توو دلم اونقدر راجبش باخودم صحبت میکنم که یهو میبینم کلی سبک شدم..اینجوری نه ب کسی اطو میدم نه دیگران فکر میکنن من واسه هرکسی اینجوریم ک مطمئن باش هیجکس نمیدونه چقدر اذیت شدی ک داری راجب اون فرد بااونا صحبت میکنی و فقط ب این فکر میکنن که تو یه آدمی هستی ک پشت سرهمه غیبت میکنی..اونوقت دیگه خودتم از دست خودت ناراحت نمیشی🥰

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
اخه دست خودم نیست که هی میگم دیگه نمیکنم که امروزنکنم فردامیکنم ازدست خودم نمیدونم چیکارکنم بااینکه ...

دوره ترک غیبت بردارعزیزززم به عشق خدامیتونی باخودش معامله کنی خداخیلی بنده هاشو دوست داره

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼