2777
2789

سلام تا الان 2بار من زنگ زدم احوال خواهرشوهرمو پرسیدم ولی اون زنگ نمیزنه منم به شوهرم گفتم اونم در کمال پرویی میگه لابد یطور رفتار کردی دلش نمیخاد زنگ بزنه واقعا خیلی پرو هستن خواهر شوهرم به شدت با شوهرم صمیمیه ولی چرا با من این برخوردو میکنه؟؟با برادر شوهرم صمیمی نیست ولی با زنش خوبه با اینکه جاریم راهشون نمیده خونش بازم خوبن باهاش علت چیه

جوابو دادی خودت

چون جاری محل سگ بهش نمی ذاره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  زنداداشم مودیه، حساس، تصمیم گرفتم ارتباطمو در حد سلام علیک کنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ول کن بیکاری زنگ میزنی تو عروس اون خانواده ای باید منتت بکشن نه تو خودت کوچک کنی

زنگ زدن بزن نزدن نزن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اخه وقتی من به خواهر شوهرم زنگ میزنم شعور نداره اونم بزنه

نمیدونم شما چطوری و قضاوت نمیکنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ارتباط و احترام یک چیز دو طرفه ست. 

شما دو مرتبه زنگ زدی ، حالا باید خواهر شوهرت زنگ بزنه.

اگر همسرت گفت باز هم زنگ بزن ، بگو من زنگ زدم ، خواهرت اگر بخواد ارتباط ادامه داشته باشه حالا نوبت خودشه که زنگ بزنه. 

و خودت دیگه زنگ نزن. 

ارتباط و احترام یک چیز دو طرفه ست. شما دو مرتبه زنگ زدی ، حالا باید خواهر شوهرت زنگ بزنه.اگر همسرت گ ...

دقیقا همینو گفتم موندم خواهرشوهرم به جاریم زنگ میزنه ولی بمن نه