2777
2789
باورتون میشه اینقدر دارم روی خودم تمرین میکنم دیگه از کسی ناراحت نمیشم ،من حتی فوش نمیدم به کسی تاحا ...

خوش به حالت منم فوش نمیدم ولی دنبال یه کاریم که غیبت نکنم لااقل

دیگه هیچ وقت به چیزی یا کسی نگو خوش بحالت /خوشبحالت یعنی تو لیاقت داشتنشو  داری ولی من لیاقت داشتنشو  ندارم  

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت خیلی ناراحت و عصبی بودی از دست کسی یه کاغذ بردار تموم حرفایی که میخوای به یکی بزنی رو روش بنویس قشنگ همه چیزو بنویس تا خالی خالی بشی وقتی همه رو نوشتی کاغذتو بردار یه کبریت بگیر زیرش و آتیش بزن باور کن انقدر دلت سبک میشه و اشکت میگیره 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
اینارومیدونم گلم مشکلم اینه به یادشون میاره نمیکنم وقتی فراموش میکنم دوباره میکنم بیشترم به همسرموخو ...

والا چی بگم خواهر م  بعضیا واقعا اعصابوزندگیه ادم رو بهم میریزن

بهترتین کار اینه که ازشون دوری کنی البته اگر بشه

چون مدام پیش شوهر شاکی باشی خسته میشه

پیشه اشناشا کی باشی  ممکنه بعد تحقیر کنه ویا تو زندگیت دخالت کنه

فقط خدا صبر بده که ادم بتونه اعصاب وزبونش رو کنترل کنه😞

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
هر وقت خیلی ناراحت و عصبی بودی از دست کسی یه کاغذ بردار تموم حرفایی که میخوای به یکی بزنی رو روش بنو ...

اه چه کاره خوبی باشه ممنونم ازاین به بعداینکارومیکنم ان شاالله که نتیجه بده ممنونم ازتون

اه چه کاره خوبی باشه ممنونم ازاین به بعداینکارومیکنم ان شاالله که نتیجه بده ممنونم ازتون

فدات بشم عزیزم 

خب مثلِ من میتونی باشی..توو دلت با خودت اونقدر غیبت کن ک خسته بشی..من از دست هرررکسی ک ناراحت یا عصب ...

ممنونم گلم اینم روش خوبی بعضی موقع هاانجام میدادم ولی بازم عیبت میکردم تاسبک بشم

ممنونم گلم اینم روش خوبی بعضی موقع هاانجام میدادم ولی بازم عیبت میکردم تاسبک بشم

سعی کن اووونقدر صحبت کنی با خودت ک نیازی نبینی اون حرفارو ب زبون بیاری تا عادت کنی گلم

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙