2777
2789
عنوان

کی اینجا با باشگاه رفتن لاغر شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی خوبه تو یه ماه چهار کیلو عالیه مگه میشه تو باشگاه. دوتا ورزش رفت ؟

اره من قم هستم باشگاهی که من میرم از۸صبح تا۹شب هست ودرروز۳یا۴نوبت ایروبیک من صبح هامیرم.از۸تا۹بادستگاه کارمیکنم بعدش کلاس ایروبیک شروع میشه وهمه میریم ایروبیک تا۱ساعت بعدازایروبیک هم بعضی هامیمونن دوباره بادستگاه کارمیکنن بعضی هاهم میرن خونه هاشون

من دارم میرم تویکماه ۴کیلووزن کم کردم ولی سایزم بیشترکم شده چون لباسایی که قبلا برام تنگ بودالان خیل ...

سلام الان که چند سال گذشته از پیامتون میشه تجربه تون رو بگین باشگاه خوبه برای لاغری یا پیاده روی؟

سلام الان که چند سال گذشته از پیامتون میشه تجربه تون رو بگین باشگاه خوبه برای لاغری یا پیاده روی؟

سلام عزیزم.من درکنارباشگاه پیاده روی هم داشتم چون فاصله باشگاه تاخونه مون پیاده ۱ساعت فاصله داشت ومن پیاده میرفتم ومی اومدم.براهمین زودترازبقیه دوستام وزن وسایزم کم شد.باوجودیکه رژیم خاصی هم نداشتم فقط یه مقدارحجم غذاموکم تروکاهووخیاروگوجه روبیشترمصرف میکردم.

سلام عزیزم.من درکنارباشگاه پیاده روی هم داشتم چون فاصله باشگاه تاخونه مون پیاده ۱ساعت فاصله داشت ومن ...

خیلی ممنونم از جوابتون الانم باشگاه میرین؟

میگن اگه باشگاه بعد یه مدت دیگه نری برمیگرده وزنت درسته؟

من 20 کیلو اضافه وزن دارم به نظرتون چیکار کنم

خیلی ممنونم از جوابتون الانم باشگاه میرین؟میگن اگه باشگاه بعد یه مدت دیگه نری برمیگرده وزنت درسته؟من ...

نه الان نمیرم .تقریبا۴ماه رفتم بعدش دیگه یه سری مشکلات وایناپیش اومدول کردم ولی چون اشتهاموکنترل میکردم وزنم ثابت بود.ببین بایدکنترل کنی اشتهاتودرغیراینصورت هیچی جواب نمیده دیدین بعضی  کساییکه عمل میکنن ولی یکسال یا۲سال بعدعمل بازم وزنشون برمیگردن .من الان یه دختر۱۸ماهه دارم وتودوران باردیم ۸۹کیلوشده بودم ازبعداززایمان تاالان که چندروزپیش وزن کردم ۷۰کیلوشدم.باشگاه هم نرفتم هم چی میخورم ولی کم میخورم.میخام خودموبه ۶۰کیلوبرسونم