2777
2789

منم نهمم میخام بخونم برا تیز

ولی درصدای قلمچیم میبینم میگرخم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یچیزی میگم صادقانه و هیچوقت کسی اینطور راهنمایی نمیکنه بهت دوس داری بگم یا نه ‌؟خودم تیزهوشانم

میشه بگین

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

میشه بگین

من از هفتم تیزهوشان بودم

مدرسه از نظر معلم معمولی رو به خوبه

توی دبیرستان معلما بهتر میشن

ولی درکل وقتی میای متوسطه دوم باید در کنار مدرسه کلاس اضافه هم بری و مدرسه کفایت نمیکنه اگه میخای درسطح عالی باشی 

پس از لحاظ تحصیلی مدرسه کمکی بهت نمیکنه اینجا

ولی از لحاظ جو رقابتی

اینجا همه درس میخونن، تو حتی اگه درس نخون ترینم باشی اینجا که بیای لاقل به حد متوسط خودتو میرسونی

بچه ها علاوه بر درس خون بودنم با فرهنگ تر و از خونواده های بهترن، پس جو مدرسه رو تضمین میکنم البته استان و ناحیشم مهمه

ولی خب درکل بچه های فرزانگان بچه های خوبین، هم باحالن هم درس خون با کیفیت

پس نتیجه خود مدرسه در حد دولتی یکم بهتر که بازم بستگی به شعبش داره ولی بچه ها قوین و قویت میکنن

اگه بیای سمپاد دیپلمت سمپاد میخوره ، واسه استخدام مهاجرت پوئن مثبتیه

اینا وقتیه که تو بیای سمپاد

اما اگرم قبول نشدی خب اون امتیاز مثبت و جو رقابتی نداری

ولی اگه خودت درس خون باشی خیلی جو مهم نیست فقط باید همیشه یادت باشه رقیبت خیلی قدرن 

خیلی قدر تر از چیزی که فکر میکنی

یسریاشون از راهنمایی واسه کنکور خوندن

پس کم نذار چه تو تیزهوشان بودی چه نبودی

در هر صورتم باید کلاس اضافه بری و اتفاقا اگه نیای اینجا راحتتر میتونی توی مدرسه غیبت کنی و به کلاسای اضافت برسی که بنظرم بهتره

حالا با همه اینا خودت ببین باید چیکار کنه

اگه قبول شد حتما بره تیزهوشان ولی اگه نشد میبینی که چیز بزرگی توی دبیرستان از دست نداده که بحث راهنمایی جداس

اگه هم درس میخونه واسه خودش بخونه

بارونو دوس دارم🌱
من از هفتم تیزهوشان بودممدرسه از نظر معلم معمولی رو به خوبهتوی دبیرستان معلما بهتر میشنولی درکل وقتی ...

میشه بگین چطوری بخونم؟