الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از اول اردیبهشت تا الان 6 کیلو لاغر شدم اصولی اونم تو خونه اولش اصلا دست و دلم نمیومد الان هم کارم میرم هم ورزش میکنم صبح 5نیم بلند میشم ورزشمو میکنم یه دوش میگیرم 7نیم میرم سر کار شب 8 میام خونه
من دارم میرم تویکماه ۴کیلووزن کم کردم ولی سایزم بیشترکم شده چون لباسایی که قبلا برام تنگ بودالان خیلی برام بهترشده چون بچه دارم متاسفانه زیادنمیتونم بمونم باشگاه روازنه فقط ۲ساعت میرم ۱ساعت ایروبیک کارمکنیم و۱ساعت هم بادستگاه کارمیکنم.رژیم هم فقط کالری شمارنصب کردم
حالا هم بدنسازی کار میکنم واقعا نتیجه میبینم شوهرم خودش هالتر درست کرده با سیمان اینا و دمبل.ماهیچه های پام دیده میشه و سیک س پکم😃البته قبلا باشگاه میرفتم الان با کار سخت همون خوبه که صبح ورزش کنم شب نمیشه آدم خسته میشه