2777
2789
عنوان

حرکات جنین لطفا پاسخ بدین نگرانم

111 بازدید | 16 پست

سلام خانما تکان های بچه ام زیاد بود از ۲۱ هفته و سه روز یهویی حرکتش کم شد هرزگاهی حرکت میکنه ۲۱ هفته و شش روز رفتم بهداشت قلبشو گوش کردن بنظرتون چرا کم خرکت میکنه نگرانشم امروز ۲۲ هفته و یک روزه

عزیزم من تجربه ای ندارم ،اما ی سوال دارم سما با دارو باردار شدین یا طبیعی اگ با دارو باردارشدی میشه اسمشو بگی؟

و اون ماهی ک باردار بودی علایم هات چی بودن ممنون میشم پاسخ بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تجربه ای ندارم ،اما ی سوال دارم سما با دارو باردار شدین یا طبیعی اگ با دارو باردارشدی میشه ...

سلام گلم من این بارداریم با ورزش باردار شدم قبلا دو بار با دارو شدم سقط شدن

عزیزم من تجربه ای ندارم ،اما ی سوال دارم سما با دارو باردار شدین یا طبیعی اگ با دارو باردارشدی میشه ...

اما اون یکی بارداری ها اولی با آمپول hmj وhcj لتروزول 

دومی هم لتروزول و سینال  آف و پودر اینوپرگنا

اما اون یکی بارداری ها اولی با آمپول hmj وhcj لتروزول دومی هم لتروزول و سینال آف و پودر اینوپرگنا

امپول هارو دکترت بهت میداد؟من ب دکترم میگم برام تجویز نمیکنه برام متفورمین و پودر اوازیتول برا تقویت تخمک میده 

امپول هارو دکترت بهت میداد؟من ب دکترم میگم برام تجویز نمیکنه برام متفورمین و پودر اوازیتول برا تقویت ...

بله دکتر داده بود اخه من دو سال بود نمیشد داد چون میگن کم تر از یک سال اقدام باشی نمیدن اره به منم متفورمین میداد سععی کن بری باشگاه غذاتم رعایت کنی درمانش اینه

بله دکتر داده بود اخه من دو سال بود نمیشد داد چون میگن کم تر از یک سال اقدام باشی نمیدن اره به منم م ...

منم دوساله اقدامم باردار نمیشم همسرم واریکوسل داشت نمبدونستیم الان دو ماهه عمل کرده ،باشگاه شرایطش رو ندارم 😔توکل ب خدا دیگ خسته شدم از بس دارو خوردم

دکترم خیلی سخت وقت میده ماه قبل ۲۷ ام رفته بودم این ماه هم ۲۷ ام وقتمه

الان موردت اورژانسیه

زنگ بزن منشیش

بگو بچم تکون نمیخوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.