2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک ی ساله ازدواج .کردم  منو شوهرم باهم مشکل نمیگم نداریم داریم ولی مشکل ااصیلم جاریمه

میاد میگه ب من ارزومه برادر شوهرمو ببوسم و میگه اسم بچشو بزاره شوهر من 

منم همینتور دو روز پیش کلی با جاریم دعوا کردم

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بنظرتون من باید چیکار میکردم با این مسله ب شوهرم غر زدم گریه کردم فقد ب کسی چیزی نگفتم فرداش قهر کردم اومدم خونه بابام

یا ابلفضل   

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
بنظرتون من باید چیکار میکردم با این مسله ب شوهرم غر زدم گریه کردم فقد ب کسی چیزی نگفتم فرداش قهر کرد ...

شوهرم اومد دنبالم گفت میرم ب شوهرش میگم بگپ زنت دس برادر زندکیمونو میسازیم 

بنظرتون من باید چیکار میکردم با این مسله ب شوهرم غر زدم گریه کردم فقد ب کسی چیزی نگفتم فرداش قهر کرد ...

به نظر من اول از همه حس شوهرت چیه به این مسعله؟ وقتی به شوهرت گفتی اون چی گفت؟