بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منو شوهرم رفتیم خونه اومد ب داداشش گفت همین حرف بدیم نزد گفت از طرز حرف زدن زنت بدمون میاد برادر شوه ...
ط خونه ما داد زد ب شوهرم گفت زنت ح.ده هرزست ب زنم تهمت میزنه میگه من زنگ زدم جاریم گفتم ج.ده و این حرفا بخدا دوساله حتی تیکم ننداختم بهش شوهرم تا تونست بهم زد
ط خونه ما داد زد ب شوهرم گفت زنت ح.ده هرزست ب زنم تهمت میزنه میگه من زنگ زدم جاریم گفتم ج.ده و این ح ...
با کمک برادر شوهرم از خونه انداختنم بیرون با شوهرم صحبت کردم گفتم من کاری نکردم چرا من باید زندگیم خراب بشه رفته جاریم خونه مادر شوهرم اونا پر کنه این بچه منو انداخته
منو شوهرم رفتیم خونه اومد ب داداشش گفت همین حرف بدیم نزد گفت از طرز حرف زدن زنت بدمون میاد برادر شوه ...
بنظر من جاریت میخواد حرصت بده و زندگیتون و خراب کن بهش اهمیت نده بزار هر غلطی میخواد بکنه این ادما ارزش ندارن که حتی بخوای ادبشون بکنی.... شوهرت که با برادرش صحبت کرده و زندگیتونو دوس داره.... الکی خرابش نکن زندگیتو اگ شوهرت پشتته قهر نکن و برگرد کنارشداونم کنارت میمونه
سر چه چیز الکی...... اگر نمیخواد تورو چه اصراری داری به پاش بسوزی
اخه فعلا دوسش دارم سخته برام ک چرا بی دلیل کتک خوردم بی دلیل تهمت زدن ابرومو بردن از خونه بیرونم کردن من چیزی نگفتم شوهرم فقد با داداشش حرف زده داداشش میگه زنتو طلاق بده اینم رفت