2777
2789
شوهرم اومد دنبالم گفت میرم ب شوهرش میگم بگپ زنت دس برادر زندکیمونو میسازیم 

منو شوهرم رفتیم خونه اومد ب داداشش گفت همین حرف بدیم نزد گفت از طرز حرف زدن زنت بدمون میاد برادر شوهرم بعد چن ساعت اومد خونه ما

بنظرتون من باید چیکار میکردم با این مسله ب شوهرم غر زدم گریه کردم فقد ب کسی چیزی نگفتم فرداش قهر کرد ...

تو باید جاریت رو ادبش کنی،،،

باشوهرت قهر نکن و بذار برو ، تنها بشه بدتره...،،

اون اینحرفارو میزنه تو هیچی بهش نگفتی؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم اومد دنبالم گفت میرم ب شوهرش میگم بگپ زنت دس برادر زندکیمونو میسازیم 

خوب پس شوهرت به تو زندگیتون اهمیت میده دوست داره نگران چی هستی؟ اعتماد نداری بهش؟ به نظر من برگرد پیشش قهر نکن 

منو شوهرم رفتیم خونه اومد ب داداشش گفت همین حرف بدیم نزد گفت از طرز حرف زدن زنت بدمون میاد برادر شوه ...

ط خونه ما داد زد ب شوهرم گفت زنت ح.ده هرزست ب زنم تهمت میزنه میگه من زنگ زدم جاریم گفتم ج.ده و این حرفا بخدا دوساله حتی تیکم ننداختم بهش شوهرم تا تونست بهم زد 

ط خونه ما داد زد ب شوهرم گفت زنت ح.ده هرزست ب زنم تهمت میزنه میگه من زنگ زدم جاریم گفتم ج.ده و این ح ...

با کمک برادر شوهرم از خونه انداختنم بیرون با شوهرم صحبت کردم گفتم من کاری نکردم چرا من باید زندگیم خراب بشه رفته جاریم خونه مادر شوهرم اونا پر کنه این بچه منو انداخته 

منو شوهرم رفتیم خونه اومد ب داداشش گفت همین حرف بدیم نزد گفت از طرز حرف زدن زنت بدمون میاد برادر شوه ...

بنظر من جاریت میخواد حرصت بده و زندگیتون و خراب کن بهش اهمیت نده بزار هر غلطی میخواد بکنه این ادما ارزش ندارن که حتی بخوای ادبشون بکنی.... شوهرت که با برادرش صحبت کرده و زندگیتونو دوس داره.... الکی خرابش نکن زندگیتو اگ شوهرت پشتته قهر نکن و برگرد کنارشداونم کنارت میمونه

با کمک برادر شوهرم از خونه انداختنم بیرون با شوهرم صحبت کردم گفتم من کاری نکردم چرا من باید زندگیم خ ...

الا شوهرم گفت نمیخامت دیگه دوست ندارم طلاق بگیر ن حرفی ن پیای زنگ زد خانوادم گفت دخترتون طلاق بدیذ بچه چیکار کنم من کاری نکردم اخه چرا باید زندگبم خراب بشع

الا شوهرم گفت نمیخامت دیگه دوست ندارم طلاق بگیر ن حرفی ن پیای زنگ زد خانوادم گفت دخترتون طلاق بدیذ ب ...

من موندم چرا شوهرم این کارارو کرد یعنی من باید سکوت میکردم بخدا ی چیزای دوساله میگه هرکی دیگ بود سکته میکرد 

الا شوهرم گفت نمیخامت دیگه دوست ندارم طلاق بگیر ن حرفی ن پیای زنگ زد خانوادم گفت دخترتون طلاق بدیذ ب ...

سر چه چیز الکی...... اگر نمیخواد تورو چه اصراری داری به پاش بسوزی

میگم ب شوهرم میگه دللش پاکه ط فکرت کثیغه

واییییییی چه پشتی اونو میگیرررررهههههه........... دختر هفچی جز اعصاب خوردی و ناراحتی نمیمونه برات تو این زندگی... چند سالته؟ 

سر چه چیز الکی...... اگر نمیخواد تورو چه اصراری داری به پاش بسوزی

اخه فعلا دوسش دارم سخته برام ک چرا بی دلیل کتک خوردم بی دلیل تهمت زدن ابرومو بردن از خونه بیرونم کردن من چیزی نگفتم شوهرم فقد با داداشش حرف زده داداشش میگه زنتو طلاق بده اینم رفت