2777
2789

چه ختم یا دعایی خوندین که حاجت ناممکنتون رو ممکن کرد هرکس نظر بده براش صلوات می فرستم و  دعا میکنم خدا حاجت دلشو روا کنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز نشده 💔 ولی در کل ایه الکرسی رو دوست دارم  میشه هرکی تونست برای عاقبت به خیریم صلوات بفر ...

ان شالله که میشه خدا ارحم اراحمین من برای یه حاجتم دوسال نماز جعفر طیار خوندم هیچوقت هم ناامید نشدم به خدا هم گفتم من که از رو نمیرم تو هم رحم کن به من و ناامیدم نکن و بعد دوسال و نیم معجزه اتفاق افتاد  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
شنیدم نذر نمک خوبه

اره نذر و ختمایی که معجزه میکنن رو  زیاد شنیدم میخاستم دوستانی که تو زندگی خودشون انجام دادن و حاجت گرفتن رو ببینم

ان شالله که میشه خدا ارحم اراحمین من برای یه حاجتم دوسال نماز جعفر طیار خوندم هیچوقت هم ناامید نشدم ...

من متاسفانه حوصلم به نماز جعفر نمیگیره 

اخه خدا منو ببخشه یکم بی حال شدم 

ذکر و دعا بیشتر دوست دارم 

انشاله سلامت باشی 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اون قبلا بود ک نذر جواب میداد الان باید برای خواستت تلاش کنی

بعضی چیزا با تلاش نمیشه 

من متاسفانه حوصلم به نماز جعفر نمیگیره  اخه خدا منو ببخشه یکم بی حال شدم  ذکر و دعا بیشت ...

قربونت خدابزرگه

اولین بارکه چله حق شناس روخوندم شرایط جورشدوازدواج کردم ولی خیلی سختی کشیدم سره ازدواج بعدمن گفتم هر ...

ان شالله خدا دلتو شاد کنه عزیرم و به حاجت دل و ارامش برسی 

ان شالله که میشه خدا ارحم اراحمین من برای یه حاجتم دوسال نماز جعفر طیار خوندم هیچوقت هم ناامید نشدم ...

ببخشید میشه بپرسم حاجات چی بود

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
ببخشید میشه بپرسم حاجات چی بود

یه پسری رو می خواستم دوسال ندیده بودمش ولی هنوز از فکرش نتونستم بیام بیرون با این ختم بهش رسیدم

همیشه سوره یس واقعه حشر حدیث کسا زیارت عاشورا و دو رکعت نماز به نیت براورده شدن حاجاتم بعد از هر وعده نمازم میخوندم و صلواتم زیاد میفرستم  حتم دارگ بخاطر این دعاها وسوره های مبارک بودکه خدا جاجت روام کرد