من معلمم، خیلی بهم پیشنهاد کلاس خصوصی میشه اما احساس میکنم اگه قبول کنم انگار که دارم با شغلم کاسبی میکنم و خلاصه خیلی ذهنیت منفی دارم، به نظرتون این نگرشم درسته؟!
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎 خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟
آره، حسای بدم خیلی نبت به کلاس خودم بیشتره تا الان به پیشنهادهای کلاس خودم گفتم که من هیچ حرف در گوشی با کسی ندارم و هرچی بخوام تو کلاس خصوصی هم بگم تکرار همه ی این حرفا و تکنیکهای داخل کلاسه
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند