2777
2789
عنوان

توروخدا ی لحضه بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 55 پست
فکرای زشت واقعا نمیتونم بگم خیلی ببخشید مثلا رابطه با چندین نفر وای خیلی بده نمیتونم بگم اصلا😭😭😭

دسترسی هاشو چک کن اینستا تداره؟

شاید کسی از دوستاش اینا بهش میگه اینام ور سنی هستن که جوگیر هستن دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی میگه مثلا سوال میپرسه ؟یعنی میخواد بدونه چجوریه و محض کنجکاویه ؟ ک مثقلا بچه چجوری بوجود میاد ؟مثلا مامان راست پدر و مادر این کاررارو میکنند ؟اگر اینجوریه مامانتون بگه تو چیا میدونی و هرچی گف شما یذره بیشتر بش بگید .

اما مثلا میگه من دوست دارم این کارارو بکنم ؟

فکرای زشت واقعا نمیتونم بگم خیلی ببخشید مثلا رابطه با چندین نفر وای خیلی بده نمیتونم بگم اصلا😭😭😭

خو این از جایی دیده دیگه

گوشیش رو میشه محدود کرد به گوگل و فیل تر شکن دسترسی نداشته باشه یا دوستاش رو دور کنین

چی میگه مثلا سوال میپرسه ؟یعنی میخواد بدونه چجوریه و محض کنجکاویه ؟ ک مثقلا بچه چجوری بوجود میاد ؟مث ...

نه کامل میدونه همه جور رابطه رو حتی از من متاهل بیشترررر😭فکر رابطه با چندین نفر رابطه های عجیب و وحشتناک

نه میگه تو ذهنم با چند نفر رابطه دارم فلانی داره اونجورم میکنه همچنین فکرای😭

بعد اینارو ک میگه لذت میبره ؟یعنی دوست داره اینارو هی تعریف کنه؟

شما گفتین مدرسه نمیره خب خیلی بیکار و وقت اضافی داره و حوصلش سر میره و فکرش درگیر این چیزا میشه ی چند بار بهش بگید اشکال نداره بگو و بزارید تخلیه بشه ولی باید یجوری وقتشو و فکرشو مشغول کنید