من معلمم، خیلی بهم پیشنهاد کلاس خصوصی میشه اما احساس میکنم اگه قبول کنم انگار که دارم با شغلم کاسبی میکنم و خلاصه خیلی ذهنیت منفی دارم، به نظرتون این نگرشم درسته؟!
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چه خوب که یه هم نظرم پیدا کردم، منو کسی درک نمیکنه، نمیدونم با این احساس منفی چیکار کنم
خانوم گل اینهمه دارن بهت حس خوب میدن 🌺🌺🌺اکثرکامنتا
قبول ندارین!
ولی فقط از ایشون خوشتون اومد...
صلاح مملکت خویش خسروان دانند 🌺✅
دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟 من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗 و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم 🤲🏻🌺🍀 ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
چون بخاطر علاقتون کار میکنین همچین حسی دارین وگرنه خب کسب و پیشه شما معلمی هست و در قبال اموزش طبیعی ...
شایدم این باشه، عاشق شغلمم بی نهایت بی اندازه، خصوصا حضوری وقتی زنگ میخوره و بچه ها آنقدر غرق تو حرفای منن که متوجه زنگ نشدن و میگم زنگ خورده برید بیرون
شاید حالم اون موقع از خواننده ای که برا چند هزار نفر داره کنسرت اجرا میکنه بهتر باشه
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند