2777
2789
عنوان

کاش سوهرم بمیره از دست خودش و خونوادش راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرشو اصلا دوست نداشت ، یادمه همیشه توی جمع بهش میگفت خدا کنه سکته کنی بمیری .خدا هم انگار به حرفش ...

خدا همه ی مردگان رو بیامرزه ولی حداقل باید تا چهل شوهرش احترامی میزاشت

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

والا نمیدونممن که شوخی کردمولی اگرم بودتصورش وحشتناکهخدا رحم کرد به زنای الان😂

اره بود خیلی بعضی از مردم رسمو رسوم عجیبی دارن ولی خب همیشه من میگم اگع قراره یوقت ازدواج کنم زودتر من بمیرم خیلی بهتره تا اینکه شوهرم زودتر بمیره و من بشینم داغ نبودنشو بدوش بکشم واسه همین خیلی برام سختو وحشتناکه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

پس همچینم ازش متنفر نیستی .من خودم دوست دارم همیشه باشوهرم قهر باشم صدای گندشو نشنوم

ترجیهم اینه کلا بمیره تا قهر کنه چون وقتی قهره بیشتر میره رو اعصابم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

منم از دست شوهرم و خانوادش دلم خونه،آخر صبرم سر اومد و دیگه نه کاری به کارش دارم نه حرفی باهاش میزنم، هی ازم میپرسه چرا اینجوری شدی جوابی ندارم بدم چون خسته شدم

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

منم از دست شوهرم و خانوادش دلم خونه،آخر صبرم سر اومد و دیگه نه کاری به کارش دارم نه حرفی باهاش میزنم ...

منم اولین بار که دلم شکست تا ۳ ماه حرف نمیزدم باهاش یهو سر سفره میزدم زیر گریه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان