2777
2789

پیر تر که شده بدتر هم شده امروز رفتم براش چند تا پیراهن و کفش خریدم با مادرم به اصرار من اومدم خونه بهش دادم لباس هارو براش ناهار غذا مورد علاقش رو پختم خلاصه حسابی بهش محبت کردم علاوه بر اینکه شب باهام سر یه موضوع بیخود دعوا کرد و بهم توهین کرد از اونور یه فیلم طنز گزاشتم ببنیم من میخندیدم میگفتم اینجا رو ببین اینقذر بهم چشم غره رفت سر 15 دقیقه قطع کردم فیلم رو که اقا باز گوشی بگیره دستش خانم های لختی پختی رو تو اینستا و یوتیوب دید بزنه خجالت هم نمیکشه ازش بدم میاد دیگه لیاقت محبت هام رو نداره هرچی با خودم میگم اون بده تو خوب باش فایده نداره.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

والا منم حوصله فیلم و خنده رو ندارم . چه برسه به پدر سن بالات .

کلا تلویزیون روشن نمیکنم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

والا منم حوصله فیلم و خنده رو ندارم . چه برسه به پدر سن بالات .کلا تلویزیون روشن نمیکنم .

به هر حال وقتی دوتا دختر جوون و بچه تو خونه داری باید رعایتشون رو بکنی کسی مجبورش نکرده بود تو 40 سالگی پدر بشه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB