2777
2789
عنوان

اعلام کردن عمومیا از کنکور۱۴۰۲وبه بعدش حذف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 86 پست
منم زیستو دوست ندارم ولی چاره چیه اینده خاصی نداره رشته ریاضی

دوست نداشتن یه بحثه اینکه ار بیست درصد نتونی بالاتر بکشی یه بحث واقعا اذیت شدم سر زیست:/

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
پس بیا شما برو دانشگاه من منم بیام دانشگاه شما

دیگه کنار اومدم باهاش ولی پیشنهاد جذابیه😂💔

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نداشتن یه بحثه اینکه ار بیست درصد نتونی بالاتر بکشی یه بحث واقعا اذیت شدم سر زیست:/

اره واقعا زیست سخته ولی 

خدا کنه من حداقل فیزیوتراپی بیارم

مشکلی تو ریاضی فیزیک ندارم فقط زیست که باید بالا بکشم

اره واقعا زیست سخته ولی  خدا کنه من حداقل فیزیوتراپی بیارم مشکلی تو ریاضی فیزیک ندارم فقط زیس ...

پروتزم رشته خوبیه😍 من بعد سع تا رشته تاپ اونو زدم تو انتخاب رشته:)

نشنیده بودم تا حالا این رشترو چیه دقیقا؟؟

رشته پروتز های دندانی عامیانش میشه دندونساز از لحاظ مالی و اینده شغلی عالیه فقط تنها مشکلش اینه که اولا چهارتا دانشگاه این رشته رو داره دوما تا کاردانی بیشتر نداره:)

اهان رشته خوبیه رقابت تو این رشته چطوره؟؟

خیلیا نمیشناسنش نمیزنن ولی از طرفی چون تعداد دانشگاهاش کمه یکم سخت میشه :)