2777
2789
عنوان

دارم میسوزم 😭 بخونید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 70 پست
اصلا شرایط طلاق ندارم به هیچ عنوان 😭

فقط خوب کاری کردی مستقیم بهش نگفتی میدونی اگه شرایط طلاق رو نداری اینجوری وقیح تر میشن. معلومه دوست داره با یکم سیاست و غیر مستقیم بهش بفهمون فهمیدی نزار رابطشون عمیق تر شه

یه دختر دارم تا نداره
اصلا شرایط طلاق ندارم به هیچ عنوان 😭

عزیز با این سنم با این تجربم بذار من راهنماییت کنم میگی شرایط نداری درسته؟پس بهتره کنکاش نکنی میگی میخای زنه رو پیدا کنی آبروشو ببری چه دردی از تو رو دوا میکنه.قطعا شوهرتم خاسته که این اتفاق افتاده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خیر از زندگیش نبینه الهی خیانت کنه شوهرش کسای مثه من احمق هستن که به دوس پسر نداشتن گیر همچنین ...

خدالعنتشون کنه هرزه ها روخودش بچه داشت طرف هم داشت بعداسم کثافت کارهاشون رومیذارن عشق یه نفرهم بهش گفت خودتوسرزنش نکن این عشق غیرارادیه دست تونییس که

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیز با این سنم با این تجربم بذار من راهنماییت کنم میگی شرایط نداری درسته؟پس بهتره کنکاش نکنی میگی م ...

من خودم 20 سالمه میخوام شوهر زنه بفهمه آبرو شوهرمو ببره که دیگه غلط اضافه نکنه 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
من ظاهرا نمیدونم خیلی خوب حفظ ظاهر میکنه تو پیاماش دیدم ولی جوری وانمود کردم که من دست له گوشیت نمی‌ ...

۹۹ درصد مردا خیانتکارن،مرد وفادار واقعا کم پیدا میشه،شوهر منم ی سال پیش با ی زن بزرگتر از خودش رو هم ریخته بود مچشو گرفتم بلایی ب سر خودش و اون زنه آوردم ک دیگه جررررررات نمیکنه تا با من ک هست سرشو بالا بیاره ب زنای دیگه نگاه کنه

خدالعنتشون کنه هرزه ها روخودش بچه داشت طرف هم داشت بعداسم کثافت کارهاشون رومیذارن عشق یه نفرهم بهش گ ...

الهی حال من سرش بیاد بخدا از ته دل میخوام خیانت ببینه 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
۹۹ درصد مردا خیانتکارن،مرد وفادار واقعا کم پیدا میشه،شوهر منم ی سال پیش با ی زن بزرگتر از خودش رو هم ...

چیکار کردی توروخدا بگو

به این فکر کن که با  اینکارا بیشتر زندگیت بهم میخوره بیخیالش شو  مشخصه شوهرت ترو دوست داره

دوسم داشت اینجوری نمی‌کرد حس میکنم دلش میخاد یه نفر باشه براش بچه بیاره 😭

من خودم 20 سالمه میخوام شوهر زنه بفهمه آبرو شوهرمو ببره که دیگه غلط اضافه نکنه 

معلومه سنت کمه!میگم کاری نکن که حرمت بین شما و همسرت از بین نره چون شرایط طلاق نداری بذار روش بهت باز نشه.شوهر زنه میفهمه شوهرتم گوش مالی میده ولی معلوم میشه شما گفتی خب بعدش شوهرت فک میکنی خیانتشو گردن میگیره؟خیر میگه تو ابروی منو بردی که دو حالت داره یا زندگیتو بهت زهر میکنه یا متاسفانه طلاق میده فعلا شتابزده کاری نکن

معلومه سنت کمه!میگم کاری نکن که حرمت بین شما و همسرت از بین نره چون شرایط طلاق نداری بذار روش بهت با ...

فعلا دارم میسوزم کاری نمیتونم بکنم

چیکار کردی توروخدا بگو

شوهرم فرهنگیه،قبل از کرونا بود این اتفاق،با زنه تو مدرسه آشنا شده بود مادر شاگردش بود،شماره ی زنه رو ب اسم مرد سیو کرده بود،بهش شک کردم یماه زیر نظر گرفتمش،دیدم با من سرد شده،تا از خونه میزد بیرون انلاین میشد یا در حال مکالمه بود،ی شب کلللیییی ب خودش رسید و من و بچمو تو خونه تنها گذاشت گفت برم بیرون،فهمیدم با اون زنه قرار داره

دوسم داشت اینجوری نمی‌کرد حس میکنم دلش میخاد یه نفر باشه براش بچه بیاره 😭

تو واگذار کن به اون بالا سری اگه اینکارو کنه سرش میاد مطمعن باش یکم خونسرد باش خوب نیست برات باور کن خیلیا مشکلاتشون بیشتر از شماست

شوهرم فرهنگیه،قبل از کرونا بود این اتفاق،با زنه تو مدرسه آشنا شده بود مادر شاگردش بود،شماره ی زنه رو ...

صبر کردم تا برگرده،جلو خودش گوشیشو برداشتم ب اون شماره زنگیدم گداشتم رو اسپیکر ی زنه جواب داد با کللللیییی ناز و ادا