2777
2789
عنوان

من حس میکنم مردم دیوونه شدن

1658 بازدید | 108 پست

بدون هیچ اغراقی 

قبلا فکر میکردم فقط خانواده ی خودم دیونه ان سر کنکور کلی ادا درآوردن 

الان که خودم  کنکوری نیستم و از دور میبینم 

حس میکنم‌نصف ملت ما دیوونه شدن 😐دیوونه ی واقعی نه الکی 

از وقتی رتبه ها اومده  چنان به عزا و ماتم نشستن که انگار کره ی زمین نابود  شده.  خب در نیومد در نیومد مگه همه باید یه چیز تاپ‌قبول بشن اخه .نهایت بعدا در میاد  یا هم‌کلا نمیاد . لامصب مگه چه خبره ...این تاپیک خانم ۴۴ ساله بخونید ...خواهر طرف قرص میخوره افسرده شده ...

کم کم حس میکنم این قرص و دکتر و روان پزشک هم یه چیزی شده که طرف یه مشت قرص میخوره و زار میزنه چرا دکتر نشدم 😐😐

به هرحال چیزی جز روان پریشی حاد و بیماری های واقعی در جوانان و خانواده هاشون نمی  بینم . 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شنیدید اسرائیل گفته یه کاری کردم مردم تا 30سال اینده همع فلج و زمین گیر بشن همش میگم کاش واکسن کرونا ...

وای یا خدااا

من به زور زدم مجبور شدم سال۹۹ واسه کنکور باید حتما کارت واکسنو نشون میدادم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

شنیدید اسرائیل گفته یه کاری کردم مردم تا 30سال اینده همع فلج و زمین گیر بشن همش میگم کاش واکسن کرونا ...

والا حالا واکسنم  نباشه 

خود این مردم حتما خودشونو  میکشن 

یه کنکوره  لامصب 

نهایت قبول نمیکشه یه کم سطح رفاهش  کمتر از بقیه هست بیست سال بعد ....

حس میکنم مردم واقعا دچار یه بیماری روانی چیزی شدن . مگه میشه سر کنکور اینجوری ننه بابا و خواهر برا ...

اره همه انگار یه جورین انگار هر کی دنبال ی چیزیه انگار فکر میکنی همه ادما تو یه خیالین

حس میکنم مردم واقعا دچار یه بیماری روانی چیزی شدن . مگه میشه سر کنکور اینجوری ننه بابا و خواهر برا ...

بحث زحمته

خرجیه که کردن

بیشترشون ۳تا۴ سال بخاطر بچشون مهومی عروسی نرفتن و چشم امید موندن

بحث زحمتهخرجیه که کردنبیشترشون ۳تا۴ سال بخاطر بچشون مهومی عروسی نرفتن و چشم امید موندن

علاوه بر اینا

یه سریا کلی پول کتاب و کلاس کنکور و مشاور دادن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بحث زحمتهخرجیه که کردنبیشترشون ۳تا۴ سال بخاطر بچشون مهومی عروسی نرفتن و چشم امید موندن

خب میرفتن . 

چه خبره 

حالام نشده مگه قراره دست جمعی بمیریم اخه یه جوری میکنن که من حس میکنم واقعا کسی مرده .خب میرفتن مهمونی ...حالا دو ساعت چی میشد 

اره همه انگار یه جورین انگار هر کی دنبال ی چیزیه انگار فکر میکنی همه ادما تو یه خیالین

واقعا عجیبه خب مثلا طرف دکتر نشه خورشید که تاریک نمیشه چی میشه مثلا فروشنده بشه...نمی فهمم 

عزیز من سال دوم که قبول نشدم بابام گریه کنان افتاده بود پیاده از خونه رفته بود جلوب هر کسو گرفته بود گفته بود دخترم قبول نشده گربه کرده بود ! 

الان من کلکسیونی از مشکلات روحی شدم میگن اه چقدر عصبی ای چرا اینطوری فلانی ۳سال گذشته هنوز به خودم نیومدن