2777
2789
عنوان

دارم میسوزم 😭 بخونید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک باید خودتو خونسرد نشون بدی شماره داشته باشی  یک نفرم کت مرد نزدیکت باشه همکاری کنه بابای ...

چجوری آخه به نظرم خط مخفیه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
شوهر منم معتاده ولی به قران حاظرم معتاد بمونه حتی جلو منم بکشه ولی خیانت نه بخدا مرد تریاکی رو. میشه ...

عزیزم ناراحت نشی بخدا قصدم طعنه زدنم نیس ولی چرا با ی فرد معتاد دوبار بچه دار شدی 😭

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
عزیزم درسته خانمه مقصره ولی ی طرف تقصیر همسر شماست 

100 درصد تقصیر این حیوونه بخدا یه مرد خوب بیاد سر راهم طلاق میگیرم حاظرم موقع زایمانم اون مرد بالا سرم باشه نه بابای بچم از خیانتش که تازه نمیدونم تا چه حده سوختم 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
خب بدون شماره پیدا نمیشه که

شماره هست چی بگم مطمئن نیستم شایدم خط مخفی نباشه آخه ساعت 9 یا 10 آنلاین نمیشه حس میکنم شوهرش میاد 

بعددیروزیه زنه تاپیک زده بودخودش متاهل طرف هم متاهل بعدباپررویی میگف کات کردیم اما دلم تنگ شده میبینم آنلاین دلم پرمیکشه همه بهش عزیزم عزیزم میکردن ومیگفتن قضاوت نکنین 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیزم ناراحت نشی بخدا قصدم طعنه زدنم نیس ولی چرا با ی فرد معتاد دوبار بچه دار شدی 😭

من ظاهرا نمیدونم خیلی خوب حفظ ظاهر میکنه تو پیاماش دیدم ولی جوری وانمود کردم که من دست له گوشیت نمی‌زنم هنوزم فکر میکنه نمیدونم بخدا این بچه رو خودش خواست من کلی قرص خوردم 😭

شماره هست چی بگم مطمئن نیستم شایدم خط مخفی نباشه آخه ساعت 9 یا 10 آنلاین نمیشه حس میکنم شوهرش میاد&n ...

خب از ی شماره دیگه بهش پیام بده چه میدونم  ی طوری ادرسش گیر بیار

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
بعددیروزیه زنه تاپیک زده بودخودش متاهل طرف هم متاهل بعدباپررویی میگف کات کردیم اما دلم تنگ شده میبین ...

الهی خیر از زندگیش نبینه الهی خیانت کنه شوهرش کسای مثه من احمق هستن که به دوس پسر نداشتن گیر همچنین حیوونی افتادم 

شوهر منم معتاده ولی به قران حاظرم معتاد بمونه حتی جلو منم بکشه ولی خیانت نه بخدا مرد تریاکی رو. میشه ...

اینشالله خدا بهت  صبر بده عزیزم 

اینشالله زندگیت خوب بشه

شوهر منم تریاک که چه عرض کنم میخورد

ولی الان  شیشه کراک میکشه

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
من ظاهرا نمیدونم خیلی خوب حفظ ظاهر میکنه تو پیاماش دیدم ولی جوری وانمود کردم که من دست له گوشیت نمی‌ ...

اسکرینات کو

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)