2777
2789
عنوان

دارم میسوزم 😭 بخونید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 70 پست
خیالت راحت طلاقت نمیده،نترررررس،خیلیم پررو بازی درآورد مهریه ک داری ،همه رو بگیر ازش تا قرون آخرررر، ...

فکر میکنی مهریه میدن خوانوادم پشتم نیستن برا طلاق 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
به نظرت اسکرین هارو بفرستم برا باباش 

ی سر برو خونه باباش،حضوری،جوری ک شوهرت متوجه نشه،ب مامان باباش بگو،مدرکی هم ازش داری رو کن،بگو اول اونا باهاش صحبت کنن ک اینکارارو نکنه دیگه و با اون زنه کات کنه،ببین چی میشه،اگه شوهرت ادم شد ک هیچ اگه ن از ی در دیگه وارد شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خونواده منم پشتم نیستن ب هیچ عنوان،تو خودت باید بفکر خودت باشی،محکم باش،زندگی توء ن اونا

شوهر منم چون میدونست خونوادم با طلاق میونه ای ندارم اذیتم میکرد،بهش گفتم اگه هیچچچچچکسم پشتم نباشه بخدا قسم خودم تک و تنها میرم میشینم در دادگاه تا تکلیفمو با تو روشن کنم و تا قرون آخر مهریمو از حلقومت میکشم بیرون،من هیچوقت جلو شوهرم کوتاه نمیام

باز یکم قربون صدقه اش میرم گفتم‌ خوب تو ام منو دل گرم کن یکم بهم گفت فدات بشم مهربونم حواسم به عشقمو ...

سلام خوبین ی سوال داشتم میشه جواب بدین

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
فکر میکنی مهریه میدن خوانوادم پشتم نیستن برا طلاق 

اسی جان بحث طلاق فعلا زوده 

خیانت خیلی خیلی سخته اصلا کلمه ی وجود نداره اندازه این غم و درد برسونه ولی بهترین کار الان برات فقط فقط آرامشه اصلا ابدا کاری نکن شوهرت بفهمه روش باز میشه  فقط سعی کن با سیاست  زنونه بکشیش طرف خودت چندماه تلاش کن شاید یه اشتباه  زود گذر  باشه 

اگه خدای نکرده نشو با خط دیگه  با اون زن دوست شو بعنوان یک مرد سعی کن ادرسی چیزی ازش بفهمی و بعد تهدید  

در اخر  اسکرین شات پیاما نشون خانوادش بده و شکایت کن بدون طلاق

سلام عزیزم منم این مشکل و دارم بهتون درخواست داد میشع قبول کنی حالم خیلی بده انگاری دارم اتیش میگیرم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون