خانمایی که تخمدان پلیکیست دارن برای درمان جز ال دی چی میدن بهتون ؟ متفورمین لاغرم میکنه اما باهاش پریود نمیشم اما با ویتاگنوس پریود میشم اما لاغر نمیشم میشه از تجربه هاتون بگین اشتهامم خیلی زیاده همش گرسنمه و معمولن همیشه عفونت دارم میخوام از طریق طب سنتی هم امتحان کنم اخه میگن به خاطر بلغمه کبد چرب هم دارم😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هم اینطور بودم..۹ ماه یه قرصی دکتر داد مرتب استفاده کردم..واینکه الان مرتب رازیانه وترخون دم میکنم میخورم.عالی منظم شدم...فقط الان ک واکسن زدم یکم باز بهم ریخت ولی میشم
میتونی ازاد ایرانیش رو بگیری وطبق دستور مصرف کنی ..من مجردم اینو بهم دادن.ال دی یه دکتری داده بود بهم نساخت.ولی این رو دیدم متاهلا مصرف میکنن هم.من دکتر بهم گفت کم خونی ک اینطورم میشی توچی؟کم خونی؟برو دکتر بگو همینو بنویسه برات اگه صلاح میدونه.من و خیلیا باهاش جواب گرفتن..خارجیش گرونه ولی فزقی ندارن هم
خوشبحالت من موهام همینجوری داره میریزه افسردگی گرفتم بخاطر موهام😭
عزیزم😪والا من پوستم رو خیلی خراب کرد.میلیونی پماد دارم میخرم میزنم....برو دکتر پوست ومو ..زن داداشم ریزش مو بعداز زایمان گرفت رفت دکتر یه اسپری قطره ای بود داد میزد کف سرش خیلییی خوب شد ریزش موش هم قطع شد..پیگیری کن دکتر خوببب
منم والا تا حالا کلی خرج موهام کردم پیش دوتا دکتر رفتم جفتشونم یه عالمه شامپو و تونیک و محلول دادن ...
اره قرص و اسپری.موهاش باز اومد..ولی یه خاله دارم اونم به شدت ریزش مو داشت...بعد فهمید مشکل از تیروئیدش بود درحدی که درش اوردن...نگا ازمایش تیروئید بده یه ازمایش مخصوصی داره فک کنم دونوع ازمایشه اون مخصوصه رو بگو بنویسن برات