2777
2789
عنوان

تخمدان پلیکیست

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
اره قرص و اسپری.موهاش باز اومد..ولی یه خاله دارم اونم به شدت ریزش مو داشت...بعد فهمید مشکل از تیروئی ...

آره باید برم یه آزمایش تیروئیدم بدم

مرسی عزیزم واسم دعاکن مشکل موهام حل شه❤

آره باید برم یه آزمایش تیروئیدم بدم مرسی عزیزم واسم دعاکن مشکل موهام حل شه❤

اره حتما برووو..ایشالا ک حل بشه عزیزم.غصه نخور...هرکسی تو این دنیا داره با یه بیماری یه مشکل سختی میگذرونه.توکه مشکلت فقط توزیباییه برو خداروشکر کن عزیزجان.تنت سلامت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما برووو..ایشالا ک حل بشه عزیزم.غصه نخور...هرکسی تو این دنیا داره با یه بیماری یه مشکل سختی می ...

کاش مشکلم فقط تو زیبایی بود خودت که از این بیماری که جفتمون درگیرشیم و مشکلاتش خبرداری که عزیزم

سلامت باشی🤩

کاش مشکلم فقط تو زیبایی بود خودت که از این بیماری که جفتمون درگیرشیم و مشکلاتش خبرداری که عزیزم سلا ...

اگه هنوز تنبلی تخمدان داری نگا فقط یه چیز بهت بگم که رازیانه وترخون رو بزار تو هرروزت اگه جواب نگرفتی منو بزن خخخخ..گرمیه..گرمی هم شفاس برای رحم

اگه هنوز تنبلی تخمدان داری نگا فقط یه چیز بهت بگم که رازیانه وترخون رو بزار تو هرروزت اگه جواب نگرفت ...

چرا میگی هنوز؟

مگه این چیزیه که بطور کامل درمان شه!!😐

رازیانه خیلی دوس دارم

ترخون رو دم کنم بخورم یا همینجوری با غذا؟

چرا میگی هنوز؟ مگه این چیزیه که بطور کامل درمان شه!!😐 رازیانه خیلی دوس دارم ترخون رو دم کنم بخور ...

اره بابا مال خیلیا برطرف شد.اینکه میگن چیزی درمان قطعی نداره به این معنی نیست که قرار هیچ کسی کامل مشکلش برطرف نشه..پیاد رویی برو.‌..کیسه اب گرم بزار رو رحمت..رازیانه و ترخون باهم بریز تو لیوان بزرگ و اب جوش بریز روش بزار دم بکشه ۱۰ تا۱۵ دقیقه بعددنوش جان کن.میتونی جدا جدا.‌متاهلی؟

گفتن اکثریت تو متاهلی برطرف میشه

اره بابا مال خیلیا برطرف شد.اینکه میگن چیزی درمان قطعی نداره به این معنی نیست که قرار هیچ کسی کامل م ...

وای خداکنه واس منم برطرف شه خیلی خوشحالم کردی زهراجون😍تازه نامزد کردم عزیزم

کلی نگران عوارض این مریضی بودم حرفات واقعا واسم دلگرمی بود الهی به همه آرزوهات برسی😉

وای خداکنه واس منم برطرف شه خیلی خوشحالم کردی زهراجون😍تازه نامزد کردم عزیزم کلی نگران عوارض این مر ...

فداتشم گلم من خودم خیلی پیگیر مشکلاتمم.توهم نامزدی حساس شدی رو موهات ولی اول مشکل داخلی رو حل کن ...اول ازمایش بده بعدشم..اون کارای ک گفتم رو بکن.نگا حتما حتما جواب میگیری.فقط روزی یبار دمنوش بخور تا دوبار بیشتر نخور .شاید بد باشه ..منکه همیشه میخورم مشکلی پیش نیومده..استرس نداشته باش هم..قربان شما خوشبخت بشی