2777
2789
عنوان

دعوا سر صبح

165 بازدید | 34 پست

مادرشوعرم میخواست لباس بشوره گفتم لباسشویی رو روشن میکنم می‌شورم هیچی نگفت بعد من داشتم لباسهای شوهرمو‌میزارشتم تو لباسشویی گفت اول به دست با دست بشور بعد بریز گفتم لباسشویی برا چیه گوش نکردم  لباسامو گذاشتم روشن نکرده بودم دیدم داره غر میزنع که لباسشویی مال باباته بابات گرفته حرف منو گوش نمیدی اعصابم خراب شد گفتم به بابای من چکار داری گفت راست میگم بابات نگرفته گفت تو نحسی تو ازدواج کردی اومدی پیش ما بابات خونه ساخت لباسشویی گرفت شوهرم از حموم اومد بیرون گفت دامادت برا بچه‌هاش گرفته که بابای زنم بگیره منم گفتم پس نوه‌های توام نحسن ازدواج کردن بعدتر دامادت خونه ساخت حالم ازش بهم میخوره انگار عادت کرده ب دعوا راه انداختن یک مدت بود مثلا قهر بود هیچی نمیگفت الان باز شروع کرده لباسهای شوهرمو با دست شست گفت برو صابون و وایتکس بگیر برو تشت بگیر اینا مال منن ست نزن انگار بچه‌اس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش شما زندگی میکنه؟ چقدر زبون درازه

اره با هم زندگی میکنیم 

چی بگم خواهر سر هر چی دعوا راه میندازه و منت می‌زاره دیشب ظرف شسته نگم که چقدر غر غر کرد 

بابا آب نبوده قطع شده بود با چی بشورم 

چرا وقتی نمیتونید حتی ی شرایط حداقلی برای زندگی مستقل داشته باشید ازدواج میکنید؟؟؟؟ خودتون خجالت نمی ...

عزیزم اون با ما زندگی می‌کنه دختراش ازدواج کردن تک پسر داره خیر سرش 

یک پسر دیگ هم به سرپرستی قبول کرده تازه نامزد کرده حالا اونم میخواد با ما زندگی کنه 

چقدر فضوله اه اه خدا بهت صبر بده

خییییلی همه دنیا بگن غذات خوشمزه‌اس این یک ایرادی میگیره 

شوهرم تو‌غذا خیلی سخت پسنده وقتی اون  چیزی نمیگ این میگ شوره بی نمکه روغن زیاده سیرش زیاده کلا باید یک چیزی بگع

باهم زندگی میکنید؟پرتش کن بیرون کی حوصله این اداهارو داره

اره با ما زندگی می‌کنه چی بگم مثلا خودش میگ من پیش دامادام جا دارم برای آبروی پسرم موندم که نگن پسرش عرضه نداشته مادرشو‌ نگه داره 

عزیزم اون با ما زندگی می‌کنه دختراش ازدواج کردن تک پسر داره خیر سرش یک پسر دیگ هم به سرپرستی قبول کر ...

وا جا بگیره بره یا خودتون براش بگیرید حالا قراره ی سری دیگه بیان ...واسه چی پیش خودتون گذاشتین 

جیش تو این زندگی😒
وااا، خب پس چرا انقدر غر میزنه؟!

کلا با من مشکل داره مثلا یک همسایه میاد میگه با من کار داره شوهرم میاد بهش میگ همسایه اومده بگو نیاد مهمون برای من بیاد غر میزنع اما وقتی از طرف خودش همون مهمون بیاد رو سرش می‌زاره 

غریبه هم نیستم نوه خواهرشم