2777
2789
عنوان

حال روحیم خرابه

182 بازدید | 25 پست

سلام خانما اومدم کمکم کنین من حال روحیم بده.همش حس میکنم شوهرم آخرش بهم خیانت میکنه ولی مطمئنم که الان هیچی باهاش نیست و دوستم داره .ولی از بعد زایمانم ذهنم خیلی درگیره واز این فکرها میکنه.احساس تنهایی میکنم وخیلی عصبی شدم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم اما آدم از هرچی بترسه به سرش میاد 😭منم یه زمانی ترس خیانت داشتم که مبادا شوهرم بهم خیانت کنه آخر سرهم فهمیدم با ۱۰ تا خانم رابطه جنسی داشته اونم با دادن پول فکر کن من چی میکشم 

وقتی فهمیدی بعد چکار کردی؟

هیچ کاری نکردم پسر شیرخوار داشتم 😔که وقتی به چشمای معصومش نگاه میکردم آتیش میگرفتم وقتی فهمیدم بهش گفتم اول قبول نمیکرد زیر بار نمی‌رفت اما بعدا قبول کرد چند ماه رفتم خونه پدرم برای طلاق اما شوهرم گفت طلاقت میدم بچه رو بهت نمیدم