2777
2789
عنوان

حال روحیم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست
هیچ کاری نکردم پسر شیرخوار داشتم 😔که وقتی به چشمای معصومش نگاه میکردم آتیش میگرفتم وقتی فهمیدم بهش ...

کدوم مادری دلش میاد بچه شیرخوارشو رها کنه بره 😭چقدر سخته عزیزم میدونی الان با سختی نفس میکشم بخاطر بچم دارم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم مادری دلش میاد بچه شیرخوارشو رها کنه بره 😭چقدر سخته عزیزم میدونی الان با سختی نفس میکشم بخاطر ...

آره واقعا هر مشکلی هم که تو زندگی باشه آدم فقط به خاطر بچه هاش تحمل میکنه .ولی اینجوری هم زندگی به کام تو تلخ میشه

وای خدای من عزیزم چی کشیدی تو.

اگه قلب منو دربیاریم نگاش کنید فقط یه قلب سیاه کی بینید که سوخته سوخته شده 😔دیگه دلی برام نمونده شدم مثله یه ربات من با عشق ازدواج کردم یعنی عاشق شده بودم دلم ویرانه اس

آره واقعا هر مشکلی هم که تو زندگی باشه آدم فقط به خاطر بچه هاش تحمل میکنه .ولی اینجوری هم زندگی به ک ...

بچه گناه داره 😔شیر میخوره معصوم هستش هیچی سرش نمیشه آدم وقتی بچه دارشه نمیتونه جداشه بچه هم به پدر نیاز داره هم مادر مخصوصا نی نی  

الان چی بازم پشیمون هست؟یانه بازم به کارش ادامه میده

یک سال از خیانت هاش میگذره فعلا که چیزی ندیدم ازش ولی فکر میکنم که خوب شده باشه اما من هرکاری میکنم نمیتونم این چیزا رو فراموش کنم